10 måder jeg finder min date på loppe

I søndags kickstartede mine damer og jeg Veras Market-sæsonen påny efter en kort sommerpause – og selvom jeg var på hoppet en smuttur til Hamborg, så fik jeg set alle de lækre folk som deltog på galleriet efter. WOW!

 

Så mange lækre, udadvente og snaksaglige mænd og kvinder på ét sted – standholdere og besøgende! Det er jo næsten et bedre og mere oplagt sted at finde sin kommende date end at hoppe på Tinder.. (eller hvad det nye Tinder er?!).

 

Derfor kom jeg til at tænke på, som den romantiske anlagte kvinde, som ser mulighederne i alt:Loppermarkeder er jo den oplagte platform at score på!

 

I husker måske min guide til sådan scorer du mig under Distortion, som godt nok er lidt gammel, men ærligt, nu hvor dagene allerede kan mærkes, at de bliver kortere, hvem ville ikke ønske, at de skulle på søndagsdate med én efter et vellykket loppe?

 

Den ville da være den perfekte opskrift på en opturs søndagsopskrift, så jeg slipper for at gå igennem min liste for ikke ensomme gøremål at underholde sig med, så jeg ikke bliver single-søndags-deprimeret? (Har du ikke lysten til at score på en søndag, så er listen værd at holde sig beskæftiget med!).

 

Nå, men guiden er tiltænkt mest til hvordan vi kvinder bliver scoret, af mænd (for der findes jo stadig latterlige “dating-regler” på trods af mere ligestilling), men vi kan jo godt hjælpe de kære mænd på vej. Så drenge, læser I med her, så har jeg gjort det lettere for jer end at swipe til højre på Tinder til at finde jeres nye søndagsgodte på et loppemarked.

 

Så følg min liste, sving forbi et loppe (evt. Veras Market på søndag, hvor alt i Veras stand by the way kun koster 20 DKK og 6 ting for 100!), og scor din nye søndagsfling. Også selvom du måske ikke kan overskue at shoppe genbrugsgodter, men bare er på udkig efter en anden slags godte.

 

Her er 10 måder jeg finder min M/K date på loppe.

 

// Rebecca Vera

 

1. Køb en ekstra kop kaffe

 

Fang mig i tidlig søndag morgen i køen til kaffevognen. Timing er vigtigt, så sørg for at du enten er liige foran mig eller bagved, og når det bliver din tur, så bestil én ekstra kop, og overrask mig med en latte. Er du i tvivl om hvad jeg drikker, så kan du også spille safe, og blot betale for en ekstra kop, så når det bliver min tur, så kan jeg kun gå derfra og tænke: “Ej, hvor var det sødt af ham”. (Og bliv selvfølgelig i området, så jeg kan takke dig efterfølgende… Og hvem ved, måske starte en dating dialog?)

 

2. Giv komplimentérer

 

Som om det ikke var paradis nok, at der overalt er damer, som smider tøjet for at prøve deres fund. Mange standholdere har spejle med, og der står derfor tit søde piger og spejler sig selv. Stil dig bag mig i spejlet, og komplimenter min stil (måske endnu bedre min smil, men pas på med at være for creepy!). Start en dialog om, at du tilfældigvis også godt kunne bruge et godt råd til at finde noget ligende det jeg har på, hvem ved, måske jeg kan hjælpe dig?

 

170806_veras-69

 

3. Fake at standen ikke tager mobile pay


Og hør om den søde mand, som jeg har spottet i nærheden tilfældigvis har kontanter på sig, så jeg kan overføre mobilepay til ham. Wupti, så har jeg hans nummer og allerede i dialog – easy (selvom den måske fungerer bedre den anden vej?!).

4. Løb tør for strøm


Alle bliver altid væk fra loppe, og selvom alle semi burde alle have et ekstra batteri med sig i tasken, så er det sjældent jeg støder på typen.

 

Lad som om din mobil er løbet tør for strøm, og du er blevet væk fra dit crew, og hør mig evt. om, at du kan låne min. Så har du både mit nummer, og fangede du ikke mit navn, så kan det opsnuses ved at “lade som om” du skal overføre 1 DKK på mobilepay…. Verdens bedste trick jo!

 

170806_veras-52

 

5. Lån din vens cute hund eller baby


Den nemmeste måde at tiltrække damerne, uanset alder, så er en lækker mand med en tilhørende accessories i form af fin hund eller baby i barnevogn altid er magnet, som tiltrækker de fleste.

 

Har du ikke selv én, så lån din venindes eller ven. Den er semi safe i form af at høste lange blikke på loppe, og let at starte en dialog med alt og alle.

 

170806_veras-71

 

6. Hjælp med at slæbe


Har du udset dig en sød standholder, er det smart at komme tilbage i slutningen af dagen, hvor det alle magter mindst er at pakke ned og slæbe.

 

Hør om du kan give en hånd med at pakke ned, og slæb resterne til hebil – du kan tilfældigvis påpege, at du sagtens kan hjælpe, for du har alligevel ikke har travlt – og høre om I ikke skal lave noget lækkert mad til mig senere.

 

170806_veras-35

 

7. Hav tilfældigvis en varevogn med dig


En normal personbil kan nok også lige gå an… Men ellers er det samme trick som med kaffen. Hvor lækkert er det ikke når folk hjælper, og det bliver jeg fuldkommen blød i knæene over – om det er et scoretrick eller ej, så er det noget af det bedste vi mennesker kan give andre i livet, og det siger SÅ meget om folk.

 

Lad evt. som om, at du også har haft stand på markedet, og om du skal køre mit kluns hjem, så jeg slipper for at slæbe. Forvent ikke at komme med op, men 100p på at du får et “Tusind tak for hjælpen på insta senere!”

 

8. Vær’ ekstra søndagskæk og fresh

Piger der shopper på loppe, kan godt lide en mand som skiller sig ud fra mængden. Det søndag, og det fair, at du ikke kommer i dit fineste puds, men gør lidt ud af dig selv, og vær’ ekstra fresh og kæk, og rod tilfældigvis i det samme stativ, som jeg har gang i, og kom med en eller anden kommentar om: “At den kjole, havde du ellers lige udset dig”. Det er lidt plat, men får mig 100p til at grine, og bare det, at du vi TØR, så har du allerede fanget min opmærksomhed liiige der!

 

170806_veras-25

 

9. Download Happn, hvis du er genert


Jeg har ikke gjort mig så meget i appen, men det smarte er jo virkelig, at de ser dem der senest har krydset min vej, og inden for en radius af 250m.

 

Så er du lidt genert i det, så download møget, og check ud, om jeg er at finde. Måske damen du har udset dig der ikke, men så er der SIKKERT en anden fine lady i blandt.

 

170806_veras-44

10. Ha’ højt søndagshumør og kom med dit crew


De fleste loppedamer kommer med deres veninder, oftest to og to, og hvilken mere afslappet måde end at hygge sig en søndag med en dobbeltdate? Det gør det hele mere chillern, i sær hvis det hele kan være lidt grænseoverskridende sådan at score damer på loppe. Og så er det ellers bare, at taget ét af tricksne i brug sammen med din hoomie!

 

170618_vera-2

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>