15 flotte fund fra Veras

Så endnu en latterlig travl uge gået med Veras (hvornår stopper jeg med at have så satans tralvt altsååå), og selvom bloggen fungerer for mig helt meditativt, så har der ikke været tid andet end at sove, spise og arbejde. Nogle gange, så forstår jeg ikke hvorfor jeg af mig selv har valgt det her?!

 

Hvert fald, butikken spiller max for tiden, og vi får absurd mange flotte sager ind i Veras for tiden (måske også pga. nomineringen til Byens Bedste – har I husket at stemme? Det er lige her! <3)

 

Vi får hele tiden enormt mange FLOTTE items ind i swappen hos Veras, når vores søde medlemmer har tømt ud i garderoben. Og langt de fleste af dem kommer også ligeså hurtigt ud igen, når de finder et nyt sted at bo. Men der er også enkelte ting, som jeg ikke fatter, at de ikke er blevet snuppet endnu.

 

Derfor, så har jeg fundet 15 flotte items, som jeg synes du skal bytte dig til, og muligheden for at se lidt nærmere på nogle af mine hotte medarbejdere Camilla og Viktoria <3

 

// Rebecca Vera

collage1medtalcollage2medtalcollage3medtalcollage4medtalcollage5medtalcollage6medtal

1. Kjole, 100 p. // 2. Kjole, 100 p. // 3. Cardigan, 200 p. // 4. Kjole, 250 p. // 5. Bluse, 200 p. // 6. Nederdel, 100 p. // 7. Vest, 60 p. // 8. Bukser, 500 p. // 9. Blazer, 200 p. // 10. Sweatshirt, 300 p. // 11. Kjole, 160 p. // 12. Bælte, 250 p. // 13. T-shirt, 35 p. // 14. Kjole, 150 p. // 15. Vest, 150 p.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>