3 standholderes ‘første gang’ på Veras Market i Odense: “Det er lige så hyggeligt, som det ser ud på instagram”

Odense, så fik vi lige skudt loppesæsonen i gang med manér! Af hjertet tak til alle jer, der var forbi markedet 10. februar og loppe løs med os. Vi er stadig helt overvældede over de mange besøgende – det var jo den bedste start vi kunne få på 2019! Se om du kan spotte dig selv i galleriet blandt de mange lækre mennesker, der solgte ud af garderoben eller shoppede nye grønne genbrugsgodter.

 

Blandt alle dem, der solgte ud var Winni, Tine og Agnete. Og de var alle på Veras for allerførste gang, Veras Market jomfruer, faktisk! Så sejt at damerne tog springet og solgte ud af deres egen garderobe på Veras, så andre kunne få glæde af det, og damerne selv kunne få lidt ekstra moneter på kistebunden. Vi tog dem i hånden og spurgte ind til deres jomfrurejse på markedet – læs hvad de synes om det hele og scor deres bedste tips til at sælge ud og shoppe genbrug.

 

Hvis du også vil sælge ud på markedet som damerne her, så skynd dig at klikke din stand hjem til 10. marts når vi lopper igen i Storms Pakhus. Hop også ind i eventet, hvor vi holder dig loppe-up-to-date og meld dig til vores nyhedsbrev, hvis du vil have mulighed for at købe stande før alle andre.

 

Let’s get started!

 

Winni: “Det er så fedt, at andre kan få glæde af mit tøj”

 

 

Winni er 19 år, går i gymnasiet, bor i Odense og er på Veras Market for første gang. Hun er blevet anbefalet Veras Market gennem en veninde.

 

Hvad er dit forhold til genbrugstøj?

Jeg går tit i genbrugstøj, men lige i dag har jeg faktisk ikke noget på. Jeg køber mit tøj i forskellige genbrugsbutikker i Odense (fx i Veras i Pogestræde 22, ikk. Winne? red.) I dag har jeg faktisk købt denne svedige Cowboy jakke fra Mads Nørgaard – til kun 100 kroner!

 

Hvad oplever du, er den største fordom folk har om genbrugstøj?

At det ikke er så indbydende at købe – og at man heller ikke rigtig kan finde noget. Og at meget er dårlig kvalitet. Men det er jo slet ikke rigtigt!

 

Hvad synes du om at sælge ud på Veras Market?

Det er enormt hyggeligt, også synes jeg det er virkelig fedt at man kan komme af med sit eget tøj samtidig med at andre kan få glæde af det på ny. Det er første gang jeg sælger ud på at et loppemarked, og jeg ved ikke helt endnu hvor meget jeg tjener på det – men det er mere det at andre kan få glæde af mit overskydende tøj, som jeg synes er virkelig fedt.

 

Hvad er dine bedste tips til at sælge på loppe?

Det er min første gang jeg sælger ud på et loppemarked, men jeg synes man skal være åben og smilende, svare på folks spørgsmål og generelt være imødekommende – det gør en stor forskel.

 

Tre ord, som gør dig mindst lige så optur som Veras?

Positiv, imødekommende og glad.

Tine: “Jeg sælger ud hver måned, og køber kun nyt for det jeg tjener”

Tine Hjort er 56, underviser i fashion og design og fra Silkeborg. Tine har solgt genbrugstøj i 10 år og er på Veras Market for første gang.

 

Hvordan kender du til Veras?

Jeg mødte nogen på et loppemarked for et stykke tid siden, der anbefalede mig Veras Market – og jeg har også været nede i butikken i Pogestræde. Jeg sælger ud af min garderobe ca. én gang om måneden, og det jeg tjener på markedet, svarer typisk til det, jeg køber “nyt” for. Det skal helst gå i nul – men jeg køber heller ikke mange nye ting.

 

Har du et genbrugsfund på i dag?

Ja, min kjole er et genbrugskup. Den er købt i en vintagebutik i Berlin. Jeg kan godt lide vintagetøj, da det er unikt og man har noget, som ingen andre har. Jeg blander meget vintage med mere basic varer og moderne fund for at opnå en personlig stil. Jeg har dog ikke købt noget på markedet i dag, da det er en lille regel jeg har opsat for mig selv.

 

Når du ikke er på loppe, hvor finder du dine genbrugsfund?

Jeg finder mest på forskellige loppemarkeder og på rejser – jeg rejser rigtig meget. I gamle dage gik jeg meget i Røde og Blå Kors, men det gør jeg ikke så meget længere.

 

Hvad synes du, er den største fordom folk har om genbrugstøj?

Der er nogen der siger, at det lugter – fx at det lugter af plejehjem. For at bære vintagetøj skal man kunne stå ved sig selv, da man godt kan blive dømt lidt for det. Der er mange der gerne vil være hippe i det “rigtige” modetøj, som derfor ikke vil købe genbrug.

 

Hvad er dit bedste tip til at sælge og købe på loppe?

Jeg gør altid meget ud af at forberede mig. Tøjet skal være ordentligt og pænt, og det handler meget om at tingene hænger pænt og at standen ser godt ud. Når man skal købe, skal man gå efter sit hjerte. Det man føler for – det er det man skal købe. Også skal man ikke tage det så alvorligt 🙂

 

Agnete: “En lille højtaler og billige priser er godt for salget”

 

Agnete Tøt Larsen (til venstre med de cute Leia-rottehaler) er 23 år gammel, studerende og bor i Odense. Hun sælger ud på loppemarked for første gang og hørte om os fra en veninde for et par uger siden. Følg Agnete på @jegernete.

 

Hvad er dit forhold til genbrugstøj?

Alle går i det samme tøj fra Envii og Samsøe Samsøe, så genbrugstøj er en måde for mig at se mere unik ud. I dag har jeg også selv en trøje på fra Horsens loppemarked.

 

Har du købt noget i dag – og hvor køber du normalt genbrugstøj?

Jeg har ikke endnu købt noget på markedet i dag – jeg skal jo tjene penge og ikke bruge penge, haha! Når jeg ikke er på loppe finder jeg mest mine genbrugsfund på Tradono.

 

Oplever du, at folk har fordomme om genbrugstøj?

Ja, det kan godt ske. Der er nogen, der synes det er ulækkert – at tøjet har pletter eller lugter fx.

 

Hvad synes du om at sælge ud på Veras Market?

Det er vildt hyggeligt! Jeg har fulgt med på de sociale medier, og det er lige så hyggeligt som det ser ud til derinde. Det er fedt at sælge ud af mit tøj, ellers ville jeg nok bare smide det ud, så det er godt at andre kan få glæde af det.

 

Hvad er dit bedste tip til at sælge på loppe?

Tag musik med til din stand, en lille højtaler fx. Fordi det helt klart tiltrækker kunder! Også hav lave priser generelt, så sælger du mest.

 

 

Vil du være næste markeds standholder?

Vi holder vores næste marked i Storms Pakhus d. 10. marts, hoppet ind i facebook-eventet eller meldt dig til vores nyhedsbrev så du kan købe stande før alle andre?

 

Vi glæder også max til at se jer 10. MARTS FRA 11-16! <3

 

Kærligst,

Veras damer

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>