3 tømmermændsoutfit, du kan tage til Veras Market i

Det er søndag, Distortion er slut, tømmermændene er ikke helt forsvundet og du har intet overskud til at sammensætte et cool outfit til søndagens loppemarkedsbesøg.

 

Frygt ej! Her hos Veras giver vi tips til tre fede tømmermænds-outfits, som gør det nemt for dig at klæde dig på og komme ud af døren med et cool look, det eneste ekstra du skal gøre er at smide et par flotte solbriller på for at skjule randerne under øjnene.

 

Vi ses på Veras Market ved Bispeengbuen i dag, ikke?

 

Det cool look

distortion fotos-21

distortion fotos-22

distortion fotos-23

Hop i et par cool mom jeans og tilsæt en tætsiddende t-shirt, så dit tømmermænds-look bliver laid back med et sexet tvist. For et mere stylet look kan du trække i et par comfy loafers, der skåner dine ømme fødder efter ugens danseri.

 

Det feminine look

distortion fotos-24

distortion fotos-25

distortion fotos-26

Findes der et nemt outfit, der både er behageligt, fint og tager et øjeblik at tage på, så er det en kjole. Finde en lækker, løs kjole og tag et lækker hat til at skjule morgenhåret og et par cool sandaler for at gøre dit loppemarkedslook mere stylet.

 

Det behagelige look

distortion fotos-27

distortion fotos-29

distortion fotos-28

 

Er du frisk på at vise dine ømme sommerstænger frem, er det tid til at trække i de afklippede denimshorts. Style dine shorts med en lækker, løs skjorte(er du ikke helt ude af sengen endnu, så behold natskjorten på) og spring i dine mest behagelige sneaks.

 

Psssst… Husk at du kan bytte dig til alt det lækre tøj i dette post i Veras i Vendersgade!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>