4 måder du styler transparente looks

Det er ikke altid, at modetendenser er lige til at gennemskue og se igennem, men med denne trend er det bogstaveligt talt tilfældet. Vi har nemlig kastet vores kærlighed på transparente materialer, der med den rigtige styling VIRKELIG fungerer godt.

 

Vi giver 4 bud på hvordan vi vil bære det gennemsigtige kluns med stil <3

 

1. Lange ærmer under den gennemsigtige underkjole

img_2153img_2175 img_2198

 

Gør din fine transparente underkjole mindre gennemsigtig ved at style den med en langærmet bluse, så du også kan bære den uden for hjemmets fire vægge. Du kan jo eventuelt vælge en transparent langærmet bluse, for at køre stilen helt ud, som Rebecca Vera har gjort det her.

 

Kjole fra Veras 250 DKK/point

 

 

2. Smid en farverig kjole over et basic look

img_2220

img_2232 img_2245

Har du en transparent kjole, som du gerne vil bære uden at føle dig for bar, kan du også bare tage den på ud over et helt outfit med en bluse og et par bukser. Her har Rebecca Vera stylet en farverig kjole med et ensfarvet og neutralt look, så kjolen rigtigt kommer til sin ret.

Kjole fra Veras 220 DKK/point

3. Lag-på-lag af gennemsigtige materialer

img_2306

img_2309img_2345

En anden mulighed, når det kommer til at gøre transparent tøj lettere anvendeligt er at tage flere transparente ting på i et lag-på-lag-look. Hold outfittet roligt ved at vælge tone-i-tone eller gå crazy ved at vælge items i flere forskellige nuancer. Eller gør som Rebecca Vera og style et roligt look med et par vilde stiletter.

Kjole fra Veras 200 DKK/point

4. Transparent tøj må gerne være gennemsigtigt

img_2384

img_2390 img_2399

Det er jo ikke altid, at transparente items skal gøres mindre transparente, så man kan have dem på ude i byen. Der er også noget lækkert i at lade det gennemsigtige materiale forblive transparent og bare nøjes med at bære det hjemme i soveværelset.

Nederdel fra Veras 180 DKK/point.

 

Har du planer om at skulle ud og svinge hofterne hele natten, eller har du en date med din sofa, er der altså fri mulighed for at hoppe i et transparent outfit – så længe du overvejer, hvordan du styler det <3

 


 

Du kan altså med fordel hoppe en tur i swappen og finde noget flot (og måske gennesigtigt) forårskluns! Saml alt det gamle tøj sammen, som du ikke længere har glæde af, og kom ned og aflever det hos os. Vi kvitterer til gengæld med en masse point, du nu kan bruge til at shoppe nyt tøj for. Vi garanterer dig en masse nye lækre fund! Bliv medlem i dag, og få den første måned helt gratis. Som medlem af Veras’ bæredygtige deleklædeskab sikrer vi dig plus på samvittighedskontoen og et outfit til enhver lejlighed!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>