4 midi-skirts på 4 måder

 

Midi-skirtet – nederdelen, der dækker dine knæ (hvilket gør den perfekt til efteråret) og som flittigt sportes af både ældre damer og trendy menensker. Det er med andre ord en nederdel, der deler vandene (lidt ligesom fløjl), da os, som er forholdvis unge, helst vil undgå at ligne en, der er på alder med vores kære bedstemor. Men hvordan knækker man så lige koden til den ungdommelige kilde og altså stylingen af den?

 

I denne uges #Verasfaves styler Veras damer midi-skirtet på 4 måder – for at vise dets alsidighed og for at give netop dig inspiration og mod til at hoppe i den.

 

Og til dig, der måske har forelsket dig i vores outfits – alle varer finder du til salg online!

 

God mandag venner!

 

Kærligst

Veras damer

 

 

Vild med vintage

 

Strik m. blondekant, 270 DKK // Nederdel m. stretch, 360 DKK

 

Omfavn de retro referencer med plisseringer og blonder. Style din blomstrede nederdel med en casual strik for et optimalt hverdagslook, der samtidigt omfavner din feminine side. Gå efter brændte nuancer i hver enkelt item for et sammenhængende efterårslook, som kan sportes af alle aldre. The vintage and cute feel går helt klart an!

 

 

Romantisk tone-i-tone

 

Blazer m. mønster, 300 DKK/point // Blomstret t-shirt i strik, 200 DKK/point // Midi-skirt i lilla, 270 DKK/point

Lad der være romantik i luften med et tone-i-tone look, der har fokus på pasteller og diskrete prints. Style midi-nederdelen med sneaks for et mere ungdommeligt præg, der giver modspil til de sarte nuancer. Et girly look med sprøde detaljer – pænt, men sejt!

 

 

Mix og match for et legende look 

 

Kahlua t-shirt, 160 DKK/point // Vintage turtleneck, 150 DKK/point // Leo skirt m. blondekant, 190 DKK/point (SOLGT)

 

Du kan også gå efter et mere sporty udseende med midi-skirtet, hvor du satser på kontraster og forskellige prints, der giver et mere legende look. Rock lag-på-lag trenden, hvilket tilføjer nogle fede og sjove detaljer og vær ikke bange for at flashe en høj sok til nederdelen. Girls just want to have fun, ikke?

 

 

Go classic med prikker og læder

 

Prikket wrap bluse, 280 DKK // Yves Saint Laurent nederdel, 1200 DKK

 

Lad basic være dit keyword uden at gå ned på detaljen. Hop i en tidsløs lædernederdel og match den med en mønstret, men diskret overdel. Træk i en hæl og fremhæv dine ben – og sådan har du et outfit, der til enhver tid fungerer! Feminint, elegant og cool – so what is not to like?

 

 

Undrer du dig også over, hvorfor der står point-priser på en del af Veras produkter?
Hos Veras kan du veksle dit overskydende tøj til point, som du kan shoppe nye varer for!
Kom forbi Veras, byt dit tøj til nyt, sæt dit tøj i kommision eller shop blot brugt, når du ikke har tøj som du vil bytte med. Læs meget mere på Veras Vintage og find inspiration i vores magasin

 

Nyeste #Verasfaves i shoppen – Se alle

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>