5 måder du får solgt alt på loppe

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan komme af med dit aflagte tøj til Veras Market? Eller kan du bare godt bruge nogle kreative råd til, hvordan du bedst muligt præsenterer dit genbrugsguld? Der er heldigvis mange gode råd at hente, for vi har samlet de bedste tips og tricks til, hvordan du som standholder sikrer dig, at din stand skiller sig ud og lokker de mange markedsgæster til at kaste penge efter lige netop DINE ting.

 

1. Præsenter dine ting så godt som muligt

Der er ikke noget mere tiltalende end en stand, hvor der tydeligt er gjort noget ud af opsætningen. Har du orden i din stand, skaber den blikfang i mængden, og vil lokke mange gæster forbi.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

2. Lad være med at lægge ud med en pris

Spørg i stedet den interesserede køber, hvad vedkommende er villig til at give for dine ting. På den måde skulle begge parter gerne blive glade for prisen, og du undgår at skræmme gæster væk, fordi du lægger ud med for højt et beløb.

mg_6308-1800x1011 mg_6526-1800x1011

 Overvejer du også at sælge ud? Du kan klikke en stand hjem til Veras Market lige her. 

3. Prissæt de ting, hvis pris ikke er til debat

Har du nogle ting, som du kun vil sælge, hvis du får et bestemt beløb for dem, eller har du nogle ting, du sælger særligt billigt? Så kan det være en god idé at sætte prismærker på. Så undgår du pinlige situationer, hvor folk forarges over en høj pris, og du slipper for at få pruttet dine lave priser endnu mere i bund.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

4. Tag et lidt blandet udvalg med dig

Er alle dine varer meget dyre, eller har du kun basic high-street ting med, tiltaler din stand ikke så bredt et publikum, som hvis dine ting varierer og er i flere prisklasser.
Og udnyt omgivelserne omkring dig. Hæng jakker og kjoler op og skab blikfang med glitter og print!

16825783_836125536526519_8844843332425605712_o

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

5. Vær glad og imødekommende

Hvis dit humør er højt og du tager kontakt til dine gæster, er sandsynligheden for, at de gerne vil lægge penge hos dig større. Med et smil kommer man nu engang længst.

SAMSUNG CSC

mg_6303-1800x1011

Vi håber, at I med disse råd får mest muligt ud af det næste marked, der løber af stablen allerede på søndag. Vi ses under Buen!

Pssst.

Har du planer om selv at købe fra andre standholdere?

Husk en taske, et net eller en pose! Det er de færreste, der uddeler poser til deres gæster. Så hav lige noget med, du kan slæbe alle dine loppefund med hjem i. Så slipper du for at kaste unødvendige penge efter plastikposer. Bæredygtig shopping derudaf <3

16707374_835958756543197_8222750982801862760_o

 

 

 


Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>