Viktoria: 5 sneaky ting jeg gør, for at få flere følgere på Insta

 

Det er mandag, det er gråvejr og snoozeknappen er brugt de første 5 gange. Jeg starter, som mange andre i vores “zombie generation” dagen på Instagram, men HEY – dagen blev lige en tand bedre, fordi mit billede jeg (meget tidsbevidst) postede søndag aften har revet for sygt likes (!!) – okay mandag, let’s gooo!

 

Indrøm det eller ej: vi drømmer alle om at have flere følgere på Instagram (ligesom dengang det var fedt at have 2000 venner på Facebook) – selvom hele tjuhejet  efterhånden giver mange mere stress, end hvis vi var foruden.

 

Du får flere loyale followers hvis din profil har en rød tråd visuelt, farvemæssigt og captions – en opgave som liiige skal fikses udover dit almindelige 9-5 arbejde. Pludselig forstår man virkelig godt alle influencere som lever af mediet – det ér virkelig et job at få taget et billede som høster likes derud af. Ikke at billedet skal være perfekt – for det uperfekte er heldigvis også blevet en ting, som hyldes og likes mere – men man vil jo gerne ku’ stå inden for alt, der bliver lagt ud på mediet, som snart er et ligeså vigtigt trofæ som dit CV.

 

Vi kan alle nikke genkendende til det. Maden kommer på bordet og “the camera eats first”, inden første mand får lov at ta’ en bid. Du har dit bedste outfit på og skal liiige skaffe en sød person (læs: din kæreste/venner som selv skal have praktisk tøj på, for at rulle sig i jorden for at få den helt rigtige vinkel) til at fange dit outfit of the day. Faktisk er det jo på grænsen til, at du ikke har oplevet noget, før det er dokumenteret og postet først!

 

Så meget som jeg krummer tæer over, at vores virkelighed er blevet sådan her, så må jeg erkende, at jeg gør det jo selv! Og endda ofte uden at tænke over det. Jeg må samtidig også indrømme, at disse tips er okay semi gode, hvis du gerne selv vil oppe dit Instagame lidt mere! Og hånden på hjertet – hvem sys ikk det er lidt sjovt? Sååå, follow 4 follow ikk’?

 

Kærligst,

Viktoria

Insta @viktoriaguldbrandsen

 

 

1. Hæng de rigtige steder, i det rigtige kluns, med flotte venner

 

Hånden på hjertet – man har jo bare lidt ekstra optur over, at skulle spise eller drikke et “Insta-venligt” sted: maden, indretningen, drinksene  – ja det kan betale sig at huske sit kamera, selv når du skal på toilettet! Og så er det ikke dårligt, hvis dine venner har Insta-værdige outfits på som tilfældigvis lige matcher ind i omgivelserne!

 

 

 

2. Post “nye” looks ved at style dit tøj forskelligt 

Ens outfit betyder alverdens for dit billede – spiller outfittet, kan du slippe af sted med de fleste lokationer – selvom København byder på rigtig mange Insta-flotte vægge. Her confesser jeg gerne, at jeg tænker over, hvordan jeg styler mit kluns, sådan at folk ikke ser mig i det samme outfit på mit feed. Bag kameraet kører jeg langt fra med samme regel  – men takket være vores tøjbyttekoncept i Veras, kan det nemt lade sig gøre, altid at have noget “nyt” på!

 

 

 

3. Post på de tidspunkter du selv scroller på Insta  

Jeg tænker over, hvornår jeg poster mine ting  – selvom jeg ikke er en virksomhed.. Woow.. Søndag aften kl. 20 er for eksempel altid en garanti, for at få likes, som du måske ellers ikke ville få – fordi alle stener Instagram på den tid af ugen! Man kan altid ligge et billede i kladde, hvis du har det klart, men tiden ikke liiige er den rigtige. Hvis du ikke ved det, ved du det nu!

 

 

 

4. Hæng (og ta’ billeder) med folk, som har mange følgere

Det er sad, but true. Jeg ka’ godt være ekstra snigern og få mine venner (endnu bedre hvis det er bekendte med mange følgere), til at tagge mig i et godt billede på deres profil! Alle deres følgere bliver nysgerrige på dig – tjekker dig ud og får forhåbentlig optur over din profil!

 

 

 

5. Bliv regrammet af en virksomhed! 

Jeg tar’ mig selv i at lege mikro-influencer og må grine lidt over mig selv.. Der er noget smart i at ta’ et billede af ting som er aktuelle: varer fra et bestemt brand, en butik, en restaurant eller udstilling som er ny og hypet, for så er der jo en chance for, at du bliver regrammet på en virksomhedsprofil – og så ka’ det nemt gå stærkt derfra! Et cheesy quote om maden eller stedet giver altid lidt mer’ credit – du ka’ google dig til mange gode – haha! <3

 

Catch you on the Insta-site! <3

Op dit Instagame og flash nyt kluns hver dag! Med Veras tøjbyttekoncept kan du veksle dit overskydende tøj til point for 5 DKK pr. styk tøj – og hermed forny din garderobe uden at bruge en formue. 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>