6 simple tips, der sikrer dig max genbrugsguld på loppe

Måske er dit loppegame blevet lidt sløjt julen over, og du har brug for lidt ekstra guidance til at gøre det perfekte kup? No worries, Veras guider dig.

 

 

I weekenden skyder vi Veras Market 2020 i gang – er I klar, eller hva’?! Vi forvandler Nørrebrohallen til et vaske ægte genbrugsmekka, og som noget nyt lopper vi løs både lørdag og søndag med nye standholdere hver dag. Altså en hel Veras-weekend, hvor optur er det lige?!

 

Hop ind på Facebook og følg eventen for meget mere information. Og vi tilføjer lige, at vi melder MAX udsolgt begge dage. Vi disker op sammen med 80 sprøde (og forskellige!) standholdere lørdag og søndag, så kom og shop løs i mere end 160 garderober denne weekend!

 

Måske er dit loppegame blevet lidt sløjt julen over, og du har brug for lidt ekstra guidance til at gøre det perfekte kup? No worries, Veras guider dig med 6 simple tips, så du får en top succesfuld loppe i Nørrebrohallen. Vi seeeeees! <3

 

 

1. Kig i dit klædeskab, hvad mangler du egentlig?

 

Allerede inden du tager af sted til markedet, bør du kigge i dit klædeskab. For hvad mangler du egentlig? (Ingenting!….). Selvom vi let bliver fristede af et godt tilbud, så er meningen med loppe jo, at vi kun skal komme hjem med en masse ting, som ikke blot samler støv bagerst i skabet. Så læg en plan hjemmefra – og hver ikke for fin til at ændre strategi i løbet af dagen (hæhæ). Hvem kunne fx have forudset af verdens smukkeste læderjakke lige hang og ventede på dig?

 

2. Det er altid en god idé at være den første: Kom tidligt

 

Hvis du er blandt de første, der dukker op til markedet, er der større sandsynlighed for, at du finder de ting, alle sukker efter. På den anden side, trækker tømmermændene måske også i jer? Og oftets ved vi jo ikke, hvad vi er gået glip af og går derfor stadig fra loppe med en følelse af, at vi har gjort årets kup!

 

Meeen, hvis du nu alligevel vil komme før de andre, så køb din early bird billet til weekends markeder i Nørrebrohallen. Så springer du køen over OG kan komme ind fra 10:30 dvs. en halv time før alle andre. Yes!

 

Shop adgang til Veras Market i Nørrebrohallen

 

 

 

3. Undgå impulskøb: Gå altid en runde før du begynder at shoppe

 

Du kommer ind til en genbrugsfest af dimensioner og har en smule svært ved at overskue situationen. En god tommelfingerregel er at gå en runde og skabe sig et overblik! Så undgår du, at komme hjem med et impulskøb. Og du kan også prioritere lidt i dine køb, hvis nu pungen ikke rækker til det hele.

 

 

4. Læg ud med en pris, der er 50% under, hvad du vil give

 

#verasdamer er jo ægte købs-damer, og vi ELSKER at provokere lidt, uden at være for meget – for der er heller ikke noget værre end folk, der kun vil give en 10’er for en pels. MEN: Skal du få kup-følelsen, så skal du også turde byde en pris som er lavere, end hvad du max vil give. 50% lavere er en go’ regel! Om ikke andet kan I mødes på midten! Og hvad har du at miste? Intet andet end, at du måske  kommer hjem med dobbelt så meget for samme pris. WIN WIN!

 

 

5. Vær’ ikke størrelsesforskrækket

Du må ikke droppe et godt kup blot på grund af størrelsen. Passer den lækre kjole, så er det underordnet, om der står str. 34 eller 44 i nakken, as long as it fits! Der er mange andre ting, du bør fokusere på i stedet: materialer, snit og kvalitet, er langt vigtigere for helhedsoplevelsen og for holdbarheden af tøjet. Og så kan store fits jo altid styles med bælter, tørklæder osv., så bliver en del af looket. Læs hvordan du styler vintage tøj i for store størrelser.

 

Januar melder udsolgt, men haps en stand til februar

 

6. Husk et net!

 

Og husk for Gud skyld et net til at have alle dine godter i! Vi gider ikke flere plastikposer – det er dyr og dumt! Pak et fint net og gør dig klar til bæredygtig shopping!

 

Bugner din garderobe også af tøj, og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så er det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>