7 #Verasdamer om en flov studiestart: “Jeg skraldede agurk med tænderne”

Du har måske læst med i vores september måneds tema, hvor vi klær’ dig på til studiestart?

 

Om tirsdagen hylder vi ‘inside Veras’ og ser tilbage på studiestart som en tid med varme hjerter og smil på læben, men når man står midt i festlighederne, føles det knap så sjovt og romantisk. Alverdens tanker flyver rundt: Er jeg god nok, er jeg smart nok, er jeg sjov nok, imødekommende nok, KLOG NOK?

 

Ja du er så! Også når du tropper op i et outfit, der er stik modsat din nyeste ven eller når du siger noget helt dumt hit i klassen, som alle griner højt af.  Gør hvad du har lyst til – stol på din mave – du for nicest, når du har det godt og er tilpas – det kan ses! Oftest, så er tankemylderiet jo egentlig også størst i ens eget lille hovede, og halvdelen af ens usikkerheder er der ingen som ligger mærke til. Føl dig selv – du er helt perfekt som du er!

 

Men hey, der er heller ikke noget sjovere end at se tilbage på alle de latterlige ting, som man har gjort i studietiden. Og i #Verasdamer på kontoret har alle prøvet 100 gange værre ting end du sikkert kommer til at opleve.

 

Læs med om vores bedste inputs med sjove, dumme og akavede situationer fra vores studietid. Så hvis du sidder og læser med, og har det lidt stramt over dén ting du sagde i går, så læs med – you are one of us! Pssst. jeg håber I liker vores fine gamle billeder.

 

God læselyst!

 

Kærligst,

Veras damer

 

 

Skraldede agurk med tænderne

Kirstine Villadsen, Salgs- og SoMe Koordinator

 

Da jeg lige var startet på uni tilbage i 2015, havde vi, traditionen tro, en masse sjove lege. Både de mere uskyldige dyre-navnelege, men også lidt mere kække lege, som for eksempel “hvordan skralder jeg denne madvare på bedst mulig vis?”. Da det blev min tur, blev det såmænd også agurkens tur – hvorfor jeg fik lov til at vise, hvordan man skralder en agurk med tænderne. Åh ja, de søde rus-tider.

 

 

Folk troede jeg var en snob

Katrine Ravndal, COO og Kommunikationschef

 

Da jeg havde skolestart tilbage i 7. klasse, havde jeg selvfølgelig, som alle andre, glædet mig, været lidt nervøs, tænkt over outfit, og alt det andet man plejer at stresse over. Men jeg havde i hvert fald glædet mig, og havde i den forbindelse, fundet mit stiveste puds frem. Det endte ud med nogle alt for høje sko og alt for pænt tøj – og det var i 7. klasse. Mine skolekammerater troede i lang tid efterfølgende, at jeg var en snob – grundet min alt for fancy påklædning den første dag. Ups.

 

 

En dyr start

Kristina Marie Nielsen, Markedspraktikant

Da jeg startede på serviceøkonom uddannelsen sidste år, havde jeg fået et ret nice hold, hvor vi selvfølgelig skulle feste sammen! En af de første fester – efter omtrent 3 dages kendskab – skulle vi op i en af mine studiekammeraters lejlighed, hvor jeg  først kommer til at gå ind i en fremmed lejlighed, og senere kommer til at tabe en anden studiekammerats iPhone. Så den gik i stykker. Og jeg fik mig en pæn regning, som jeg kunne bruge min første SU på.

 

 

Den vilde rustur

Louise Riedmann, Kommunikationspraktikant

Den første fest er altid den bedste – på godt og ondt. I 2014 var jeg lige startet på engelsk, og under den sagnomspundne rustur drak jeg mig så modig, at jeg blev venner med ALLE på mit studie. Problemet var jo så bare, at jeg dagen efter ikke kunne huske nogle af mine mange nye venner – heller ikke den særligt søde tutor, som havde hjulpet mig med en brækspand… Ikke det heldigeste førstehåndsindtryk at give.

 

 

Lidt for overmodig til første temafest

Svala Sigfusardottir, Content- og Produktionsassistent

 

På mit gamle gymnasie har vi en årlig rave-fest i oktober. Det er et af årets bedste fester, og en af dem, hvor man virkelig får fyret den af. Det skal jeg da lige love for, at jeg også gjorde, hvorfor jeg endte med et blåt øje og en mindre hjernerystelse. I dag er det ret så sjovt, men det var det virkelig ikke da jeg skulle i skole igen mandag morgen, fremlægge i engelsk og ned og hente mad i kantinen.. Av av av.

 

 Homecoming i USA

Sara Præst, salgs – og PR koordinator

 

Jeg voksede op i Californien, og da vi havde homecoming havde jeg en forfærdeligt pinlig affære. En af de velkendte “jocks” havde spurgt mig og samtlige andre piger om vi ville være hans date – hvortil vi svarede nej, fordi vi alle havde andre partnere. Da det blev tid til at få taget billeder, troppede hele fyrens familie op, og han hev mig så til sig for ikke selv at tabe ansigt – hvilket fik mig til at fremstå som pigen med to fyre. Hvis man så forestiller sig en klassisk amerikansk high school, kan man forestille sig, at det ikke havde været særligt sjovt.

 

Jyden i København

Johanne Jensen, Kommunikationspraktikant

Det kan være lidt tricky at komme til storbyen som jyde. Hånden på hjertet, der er mange  gadenavne, områder og bydele at holde styr på. Udover at jeg altid måtte nærstudere maps og cykle i absurd god tid inden en aftale, resulterede det også i, at jeg de første mange måneder omdøbte Nørrebros Runddel til Nørrebros Runnel, til stor fornøjelse for nye venner. Ak ja, man skal lære noget nyt hver dag. Det er måske meget godt, at jeg droppede det dansk studie. (Sidenote: det er efterfølgende blevet diskuteret på kontoret, og det ER altså en hyppig fejludtalelse (eller…))

 

 

Sikke en lang smøre om vores studiestarts-episoder! Vi håber inderligt, at det letter dit hjerte bare en smule. Det gør vores i hvert fald, når vi hører de andre damers historier! So don’t you worry, det hele skal nok gå og forresten, så har vi alle fået studievenner den dag i dag!

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>