8 lette måde jeg fanger streetstyle-fotografens opmærksomhed

Det er modeuge, og det handler jo om mange ting, selvom én ting er vigtigst. At blive set!

 

Og hvordan gør man bedst det? Ved at komme op på instagram profiler og sites, som alle følger, og så får man endda flere følgere. Og venner, selvom jeg håber I forstår sarkasmen en smule (og dog), så er ligningen jo let: Kom i streetstyle-fotograferne spotlight.

 

I går prøvede jeg allerede luksusen af, at at have min helt egen bil og driver under modeugen. Og det er endda den sødeste, flotteste kvinde bag rettet – som er hjernedød til parallel parkering. FEDT! I går testede jeg for første gang mit grønne lyn af en hybrid ch-r Toyota, sååå ekstremt flot, og kører semi lydløst. Og hvilken luksus, at blive transporteret rundt til modeugen? Jeg er nok noget af det heldigste!

 

Derfor, så kan jeg også gøre ekstra ud af hælene og de lange bukser og kjoler, som ikke rigtig var en mulighed når man skulle cykle i pendulfart til og fra CIFF på Amager og til indre by.

 

Gør mig kunsten efter – for jeg er jo en syg pro (eller noget), og så garanterer jeg dig for at du fanger streetstyle fotografernes opmærksomhed. Ironi kan forekomme, for modebrancens folk er jo slet ikke strategisk anlagt, og super uforudsigelige… Og de har bestemt lært mig de bedste mooves.

 

Så venner, følg trop, læs mine 8 lette bud på at komme i spotlightets bltiz, og find jer selv på Style.com i morgen <3

 

Du kan desuden læse min guide til de bedste 14 i løbet af ugen lige, hvis du også gerne vil have en grund til at blive luftet i ugen.

 

// Rebecca Vera

 

 


1. Hæng med de “rigtige”

 

Det er ingen hemmelighed, at streetstyle-fotograferne har deres yndlings-darlings (typerne der har max følgere slef, det er jo sådan det går ned i 2017 modeverden) – og dem vil de selvfølgelig gerne snappe, så de kan få deres billeder derudaf… Så find den af din venner med flest følgere. Eller vær’ ekstra sød ved én som har, måske han/han er så sød og lege venner med dig på gaden). Jeg var hvert fald heldig at blive ægte venner med de her to søde damer (og nej, det var ikke pga. streetstyle-billeder, promise!)

 

fullsizerender-4

 

2. Hæng på de “rigtige” locations

 

Egentlig, så er streetstyle fotograferne mega dovne, og de hænger altid sammen, tager billeder af det samme og af de samme – sygt “inspirerende” egentlig… Men der er jo også bare nogle omgivelser, som gør sig bedre end andre. Og om du skal til shows eller bare tuller rundt og snuser til dig, så har jeg delt ud af hvor de 7 steder, hvor du er sikret street style-likes på Insta under modeugen, hvis du skulle være i tvivl!

 

Et godt råd er også at cykle rundt, hvor chancen for at blive snappet også er stor – hvis din cykel er ligeså pæn som dit outfit! (og det kan man jo godt sige min er.. Semi flotte).

 

fullsizerender-10

 

3. Tag det “rigtige” på

 

Åh, det lyder jo så klamt for hvad F**K er det rigtige?? Præcis! Jeg hader, at der faktisk er ting, som streetstyle fotograferne kan spotte som de “it-ting” til en halv million, som bare per automatik giver likes. Men selvom jeg jo ville ønske, at jeg have en halv million, så er personlig vild stil som tør en meget større favorit hos mig (og havde jeg en halv million, så var det nok stadig uændret!)

 

Så jeg kan ikke sige det nok! Der ingen undskyldninger under modeugen for ikke at skeje ud under modeugen! Hop i dit mest overdrevne fashion outfit – og skab blikfang med glimmer, farver, prints, statements på jakker og andet tjuhej. Tænk på klæd-ud-dag, og gør alt det du ikke normalt ville turde… Såsom at hoppe i en pink pels, og lave dræber wannabe sexy øjne (skal bare holde mig til det smil).

 

fullsizerender-9

 

4. Gør ligesom alle andre

 

MUF10 hoodies og bombers er jo et godt ekspempel. Dem som ikke havde den “ægte vare” rendte bare rundt i en oversized army jakke… Og bombers gjorde det så tydeligvis også for mig, fordi jeg måske også er lidt en sucker for at fange det spotlight… Men ærligt har du én af sæsons “in”-tees, hoodies, sneaks eller den blomsterede, lårkorte kjole, som alle har? SÅ bliver du uden tvivl fanget af kameraerne blitz.

 

fullsizerender-6

 

5. Se travl ud, og føl dig selv og gadebillet

 

Jo mere du owner gadebilledet, jo mere du føler dig selv på den “jeg-har-alt-for-tralvt-til-at-være-her-jeg-har-“vigtige”-typer-som-venter-på-mig-og-min-tid” kostbarhed længe leve, så lover jeg dig for, at streestyle-fotograferne løber efter dig (jeg ved ikke om de er bange for misse noget, eller de ægte hopper på den med at du er ‘for kendt til det her sted’).

 

Jeg har prøvet at smile til kameraet, have det sjovt og give dem en lille smil-det-smitter-dans, men det lykkedes aldrig. Såå venner, bedste tip: Se ud som om du har travlt, hav kæmpe solbriller på, kig ned i din telefon og smil for guds skyld ikke! (Men pas lige på dobbelthagen!)

 

fullsizerender-2

6. Ha’ vilde iøjnefaldene accessories

 

Flotte solbriller, sko, tasker og store iPhone covers er den perfekte måde, at få taget et close-up (hvilket også tit fører til et helbillede) – så fyr den op for sjove ting og nyd at det ikke behøver at være praktisk.

 

fullsizerender-3

 

7. Farvekoordiner med en eller flere lækre veninder

 

Udover, at det er for nice at ha’ mine damer under armen, så er også det bedste trick til at fylde mere i gadebilledet, og lege, at jeg i gang med en ny kampagneskydning. Find dit slæng, klæd jer twinnie ens, farvekoordiner også gerne tøjet – og gå gerne hånd i hånd eller tæt op ad hinanden, mens I smiler sødt og griner, som I har en fest. Eller måske bare kig på jeres iPhones… Men selvfølgelig uden at det ser ud som om, I har prøvet for hårdt. For det gør mig og Vik jo slet ikke på de her to billeder…

 

14310565_10154431347039019_826730058532729290_ofullsizerender

 

8. Hop i kluns fra en hypet designer

 

Der er altid en lækkert, at have noget på som alle ville ønske de havde. I ved, de danske upcoming designere, hvis designs staaadig er en smule for dyre til at det kan købes for en normal indkomst (eller at jeg har lyst til at prioritere det på det). Meeeen lige med Freyas designs, der faldt jeg pladask (og bedste køb ever!), og fangede også en del fotografers øjne den sæson.

 

qc-costume-2015-01-30-8-of-23-c75b2bb4-8c07-4f46-be6c-c73ce2f6f409

 

Nu har du den perfekte opskrift – så er det bare om at komme derud af og få de bedste modeuge minder snappet fra gaderne!

 

// Rebecca Vera

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>