8 oplevelsesgaver, som gør op med forbrugsræset

December er lige om hjørnet. En måned som er fyldt med (over)forbrug, og et gaveræs uden lige. Og hey – ender mange af gaverne ikke alligevel med at blive byttet? Gør op med forbrugsfesten, og giv i stedet uforglemmelige oplevelsesgaver til dem du holder af.

 

Den grønneste julegave må være brugte ting. I Veras har vi i igen i år fokus på personlige og blæredygtige julegaver, der gør op med forbrugsræset. Oplevelsesgaver er oftest meget grønne, da ny-produktionen er sløjfet. Oplevelser giver minder for livet, og hverdagens trummerum får lige et ekstra drys glimmer – totalt bæredygtigt for sjælen.

 

Så sig farvel til byttemærker og upersonlige gaver, og sig i stedet hej til julegaver, der rækker ud over den obligatoriske bestilingsliste. De bedste gaver er nemlig dem, som har en tanke bag. Og så er det da også et KÆMPE plus, at man selv kan få glæde af gaven, ik’? ;-))

 

For hvem har ikke prøvet at stå 2 dage op til jul og tænkt: “Hmmm – hvad skal jeg dog finde på at give i år?”  Vi har samlet 8 opturs gaveidéer, som gør julen liiidt grønnere og liiidt mere personlig. For den bedste gave man kan give, er vel egentlig at give tid til at være sammen med hinanden ?

 

Læg hjernen i blød, og få inspiration til dine personlige (grønne) oplevelsesjulegaver, som vil passe godt til din mor, søster eller bestie.

 

Kærligst

Damerne bag Veras

 

#1 Til hende der savner storbyferien

 

2020 har ikke lige frem været året, hvor man pakker kufferten og drager mod ukendte byer. Så’ det godt du kan være turist i egen by. Planlæg en dag (eller to) i din danske favorit-by. Gør som var I på storbyferie – book et hotel, spis ude, udforsk gader og stræder, og check-in på favorit museerne. Og lav liste over, hvilke genbrugsbutikker i skal forbi – og sving lige forbi Veras i Studiestræde ik’?

 

 

#2 Til hende med en propfyldt garderobe

DEN PERFEKTE OPLEVELSE: Giv en stand til Veras Market. Udover at være den perfekte gave til hende, som har liiidt for meget tøj hjemme i skabet, og som med fordel kunne sælge lidt ud, og få plus på kontoen, så er det også en gave, der sikrer modtageren den hyggeligste søndag i det bedste selskab, omgivet af optur søndagsstemning og loppefund i lange baner.

 

No products found

 

 

#3 Oplevelsen til adrenalinjunkien

Selvom DK er landet, der er kendt for at være flad som en pandekage, så kan du sagtens tage på en mini-skiferie. Arranger en tur til Copenhill, hvor I sammen kan slå jer løs på den kunstige “skibakke” med udsigt over København. Og så kan I jo altid afslutte dagen med en ordentlig omgang afterski.

 

#4 Get your nails done together

Shellac og nail-art har virkelig fået sit comeback. Rid med på bølgen, og giv en tur til den lokale neglebar, hvor I sammen kan få fikset jeres negle. Ret optur at få flotte negle og bruge en eftermiddag i hinandens selskab. <3

 

 

#5 Til hende der shopper for meget

Leder du efter den perfekte gave til hende, der har garderoben fyldt med alverdens kluns, som du ved hun ikke bruger halvdelen af – eller er du måske selv hende? Så er et medlemskab til Veras den optimale julegave. Giv et medlemskab til Veras lige her, og giv hende mulighed for at bytte sit tøj til nyt brugt helt gratis.

No products found

 

 

#6 Giv koncertoplevelser, der varer for evigt

Koncerter er oplevelser, som virkelig varer ved, og som man ALDRIG går galt i byen med. Støt dit y-koncertsted ved at købe et gavekort, eller vælg netop den koncert, som du ved I ville få det MEGA optur over at se sammen.

 

#7 Den hjemmelavede – som bliver ved med at gi’

Lav en copycat på Mark fra filmen “Love Actually”. Hvem ville ikke elske at få 10, 20, eller 100 søde ord pakket fint ind? Gaven som kan læses igen og igen, og som bliver ved med at give glæde på gråvejrs dage.

 

 #8 Til læsehesten – giv læseoplevelser på farten

Okay måske ikke heeelt en oplevelse, men det giver alligevel daglige læseoplevelser på farten – og hey så sparer man en halv regnskov (næsten da), ved at give et abonnement til lydbøger. Hvis du er ekstra smart, så køb et abonnement som I sammen kan dele.

Psst, den er også en pænt god “far-gave” – udover de faste sortesokker, der står på hans ønskeliste.

 

Veras gør op med julens forbrugsræs og hjælper dig til en grønnere jul

 

No products found

 

 

Giv brugte gaver og oplevelser, der gør en forskel. Join #Veravolution for en brugt jul! Ligemeget hvilken af #verasdamer du køber gave til, så rammer vi altid plet:

 

<3  Til #verasdamer, der ved, hvad de vil ha’: Giv brugt tøj, der kan byttes til 14. januar

<3  Til #verasdamer, der selv vil bestemme: Giv et gavekort til ALT i Veras

<3 Til #verasdamer, der shopper for meget: Giv et medlemskab til Veras tøjbytte

<3  Til #verasdamer, der har for meget tøj: Giv en stand til Veras Market

 

Få mere inspiration til alternative julegaver fra #teamVERAS

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>