8 tips som får dit loppesalg til at boome

Læs med og opdatér dit standholder-game, så du er tip top klar til at hoppe med os på Reffen og tjene kassen som du kender det fra Buen!

 

Sidste søndag åbnede Veras Market op for loppefest på Reffen – og trods lidt kaos, så er vi virkelig glade for at have ramt et af vinterens hyggeligste locations! De charmerende og mere intime rammer giver dig rig mulighed for nemmere at komme i kontakt med dine kunder og gør loppeoplevelsen mere personlig – både for dig og dine loppegæster! Vi var rundt og se, hvilke seje tips og tricks i gjorde jer benytte af på trods af den trængte plads – som heldigvis ikke bliver noget problem på søndag, når vi har gjort mere plads til både standholdere og loppegængere. Med færre stande og aflukkede indgange for vinterkulden, glæder vi os til at holde jer brandvarme med flere loppegodter, et større gangareal og hamrende lækker streetfood på sidelinjen – byens bedste søndagsaktivitet <3

 

Vi glæder os max til at se dig! <3 Da der er udsolgt på søndag, kan vi anbefale alle at snuppe en stand til d. 2 december – før det er for sent!

 

God loppis!

 

Kærligst,

Veras damer


1. Få overblik over din stand – kom op i højden!

 

Fordi der er lidt mindre plads på Reffen end du måske er vant til under Buen, er det rigtig nice, at overvåge din stand, ved at hoppe op på en bænk eller stol. Du kan nemt scoute potentielle kunder (og venner), du vækker opsigt – og hvis du er i ekstra godt søndagshumør, kan du råbe op om dine hjernedødt gode udsalgspriser den sidste time – som en ægte blomsterhandler!

2. Dress dig op – og repræsentér den stil, som hænger på dit stativ

 

Når du nu allerede er oppe på bænken, kan du ligeså godt have dit svedigt kluns på – som tilfældigvis er til salg, eller blot repræsenterer din gode stil. Du vil hermed gøre det nemt for loppegæster at se, om de kan identificere sig med din stil, og derved lokke dem ind i din stand. Så fyr op for glimmer og iøjenfaldende accessories – så vil du hurtigt få nye loppevenner <3

 

3. Gør din stand personlig

 

Merchandise is key! Lir din stand op, så det praktisk talt ligner et lille hjem. En plante, en farverig dug eller et hyggeligt tæppe til at indramme, at her sælger du! Det vil med det samme skabe blikfang, og gøre at dine loppekunder hænger hos dig lidt ekstra.

4. Få folk til at stoppe op – hav glitrende accessories med!

 

Loppefolket eeelsker smådimser og dutter. Ved at have dit bord fyldt med det, kan du fange opmærksomhed ved hjælp af seje accessories, smykker, parfumer, lirede solbriller og sjove iPhone covers. Folk stopper op og kigger, og du kan få sat en snak igang – og guide loppegængerne mod dit stativ som jo er ligeså fyldt med godter som dit bord!

 

5. Hæng ting på af vægge, kroge – de pæneste ting og dine bedste ting forrest på stativet

 

Et godt gammelt trick, som altid holder! Giv opmærksomhed til dine fineste sager – og put evt. et pricetag på, hvis varen er til en god pris. Vær’ kreativ med det givne standareal, og udnyt kroge, gamle søm, hylder og bænke til at eksponere guldkornene fra din stand. Disse ting vil med sikkerhed ryge med det vuns – og pynter så fint i din stand og er et nemt element til at vise din personlige stil!

6. Ha’ dit hold med – så de ka’ hjælpe dig med at sælge ud!

 

Hiv alle dine venner med ud på Reffen – så de ka’ købe alt dit kluns! Desuden ka’ de købe kaffe og mad til dig, fordi du selv har såå travlt i din stand. Måske er en af dine loppe-homies er en ekstra god sælger, så de kan hjælpe dig med tjansen, mens du kan gå på toilettet eller ta’ en runde blandt de andre standholdere -så længe du ikke bruger hele din omsætning! . Og så byder Reffen jo på oceaner af lækker mad, I kan nyde sammen under eller efter markedet. Genial søndagshygge! <3

 

7. Skilt med priser, mobilepay og kække loppejokes

 

Kun fantasien sætter grænser her! List op hvilke mærker du har med, en grinern og kæk kommentar som får folk til at stoppe op eller den klassiske: hvor gode priser du kører! Et skilt med dit nummer til mobilepay vil spare dig for en hæs stemme i slutningen af dagen – og gøre det nemt for dine kunder at overføre til den rigtige.

 

8. Få folk til at se, hvor lækre de er dit kluns – hav spejl med!

 

Allerede nu tænker du nok: Sikke et projekt! Men du vil HELT sikkert kunne mærke forskel på dit salg ved at hive et spejl med! Om det er stort eller småt, er det en genial måde, at komplimentere folk som prøver dit kluns og hermed nemmere at slå en god handel af. Desuden trækker du gæster fra hele loppefesten til din stand, da spejlene ofte er få at finde og kun hos de mest rutinerede standholdere – som du jo selvfølgelig blir’ med disse 8 tips.

 

Let the loppefest begin!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>