Anne, én af Aarhus’ #verasdamer, der elsker at blande brugt kluns med nyt

I drømmer ikke om hvor meget vi glæder os til at møde alle jer lækre #verasdamer og mænd, når vi kommer til Aarhus på Godsbanen den 8. november. Lige her kan du møde en af de flotte #verasdamer som sælger ud af sin sprøde garderobe <3

 

Vi har så optur over, at vi endelig kan komme til smilets by, når Veras Market rammer Aarhus den 8. november. Vi har en meget laber dame, der kommer på besøg – nemlig den vildt tjekkede Anne Garner, som har den flotteste feminine stil, men heller ikke er bleg for at tage et par sporty sneakers på.

 

Vi har taget en snak med 24-årige Anne, som er bosat i Aarhus og er uddannet indenfor mode- og livsstilsbranchen. Hendes Instagram stråler af flotte pasteller, fine mønstrer og et inspirerende liv i Aarhus!

 

Du kan læse om alt det flotte kluns, som Anne tager med på markedet i Aarhus, og få et indblik i, hvordan en ægte fashionista også kan have en tøjkrise eller to. Vi håber du vil læse med, og så ses vi den 8. november til den svedigste loppefest på Godsbanen i Aarhus! Hop ind og deltag i facebook-event her.

Vi glæder os til at se jer!

 

Kærligst,

Damerne bag Veras

 

 

 

 

Hvordan vil du beskrive din stil? 

“Jeg vil nok beskrive min stil som legende og farverig. Det giver mig så god energi at have tøj på, som jeg bliver glad af. Når jeg siger legende, så mener jeg, at jeg ikke er låst fast på en bestemt stilart. Jeg har on and off en mindre krise omkring, hvorvidt jeg skal klæde mig i pastelfarver eller være lidt mere street, men så er jeg kommet frem til, at man sagtens kan mikse det. Jeg vil ikke være låst fast til en bestemt type af tøj.”

 

Vi elsker hvordan Anne matcher en feminin kjole med chuncky sneaks – perfekt kombi af sporty og girly stil. 

 

 

Hvordan bruger du genbrugstøj i din personlige stil?

“Jeg blander genbrugstøj med nyt tøj for at gøre min stil mere til en del af mig. Jeg elsker kombinationen af nyt og gammelt. Det giver sådan et sejt look – og så kan jeg også godt lide tanken om, at jeg ikke render rundt i noget som alle har.”

 

 

Hvad er det genbrugstøj kan, som nyt tøj ikke kan?

“Ved at købe genbrugstøj er du med til at gøre en forskel og samtidig tilføjer det et mere unikt præg til din tøjstil. Udover det så har tøjspild en kæmpe konsekvens for miljøet, og ved at vi som forbrugere er med til at støtte et cirkulært koncept og genbruger tøjet, så skal der ikke bruges lige så mange ressourcer til at producere nyt.”

 

Hvad har du af forventninger til det første Veras Market i Aarhus? 

“Det er første gang jeg skal være med til Veras Market, så jeg ser utrolig meget frem til at møde de andre piger, som også skal sælge ud af deres fine garderober og forhåbentlig kan man blive inspireret af hinanden i forhold til ens egen stil, og så håber jeg da også på, at jeg selv kan finde nogle fede items, og få opdateret mit klædeskab ved at støtte et godt koncept.”

 

Anne vil pynte sin stand med flotte æsker og planter, så standen bliver mere personlig og på den måde også fortælle lidt om, hvad hendes stil er. Og så håber hun på, at farverne i standen vil få folk til at kigge forbi.

 

 

Snup din stand til næste Veras Market i Aarhus

 

 

 

Tjek nogle af de flotte sager ud, som du finder i Annes stand 

#1 Acne sneakers: “Jeg sælger disse Acne Studios Manhattan Sneakers, da jeg har købt dem en størrelse for lille, men dengang for to år siden, var jeg simpelthen så glad for dem, at jeg ikke orkede besværet med at få dem sendt tilbage og få dem i den rette størrelse. Nu har jeg købt et par magen til som passer mig, så derfor er det tid til at de kommer videre til en anden, der kan blive glad for dem – og passer dem.”

 

Sikke en sej sneaker, vi håber der er en heldig dame, der kan passe den, så de kan få et nyt hjem! 

 

Shop lækre high-end sko på webben

 

 

#2 Den stribede kjole: “Denne kjole fra mærket Bershka har jeg købt af min veninde og den var jeg rigtig glad for 2 år tilbage, da vi havde verdens varmeste sommer og over 30 grader. Nu synes jeg den skal have ejer nummer 3, da jeg må erkende at jeg ikke længere får den brugt – det er tid til, at den skal videre.”

 

Man kan da aldrig gå galt i byen med en stribet kjole – vi er sikre på at ejer nummer 3 nok skal blive glad for den <3 

 

 

Tjek de flotte striber ud online

 

 

#3 Den sandfarvede strikkjole: “Denne strikkjole fra Selected Femme med rullekrave købte jeg, da jeg var ansat på Bestsellers Hovedkontor i Brande. Jeg må bare erkende at jeg ikke er god til ting der kradser bare det mindste, og derfor må jeg skille mig af med den, selvom jeg har været lidt i tvivl. Den falder så fint på kroppen og har et godt fit, men når jeg på forhånd ved, at jeg bliver irriteret af at have den på, så får jeg den ikke brugt.”

 

Den perfekte efterårskjole – mon ikke den bliver hapset med det samme. 

 

 

Se alle de labre kjoler på websitet

Er der noget du selv håber på at finde på Veras Market? 

“Jeg kunne virkelig godt tænke mig at finde en drøn sej vintage taske, som kunne passe godt ind i mit klædeskab. En taske som du ikke ser overalt i gadebilledet. Sådan en fin crossbody forestiller jeg mig, men ellers er jeg åben for, hvad der er af valgmuligheder.” 

 

Hvad er dit bedste genbrugsfund?

“Mit bedste genbrugsfund må være denne nederdel med virkelig sejt mønster. Den er let og god i sommervarmen og så er der en lille smule Versace over det. Det kan jo også et eller andet hehe.” 

 

Den fineste mønstrede nederdel, den forstår vi altså godt Anne er helt vild med!

 

 

 

Anne har garderoben fyldt med alt for optur kluns – vi kan slet ikke vente med at loppe derudaf til Veras Market på Godsbanen sammen med Anne og alle jer andre flotte #verasdamer. Glæder I jer ligeså meget, som vi gør?

 

Alle stande til den 8. november er helt udsolgt. Vil du også sælge ud med en stand, så har vi stadig ledige stande i Aarhus til den 17. januar lige her! Vil du forbi og gå på opdagelse i de private standholderes garderober – så tjek vores begivenhed lige her.

 


 

 Veras Market kommer til Aarhus d. 8. november 2020 og 17. januar 2021

Køb loppestand fra 350,- og lej dit bord og tøjstativ her.

 Èntre 35,- og 25,- i online forslag

Shop brugt fra 80 private stande

Byt dit tøj til point og shop gratis i Veras stand

Alt i Veras stand 40,- og 5 stk. for 100,-

 Veras Market afholdes i Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>