“Bare sælg billigt – du får jo ikke noget ud af, at det hænger derhjemme”

Sikke en fest vi havde til vores første søndagsloppe efter sommerpausen <3

 

Kæmpe tak til alle standholdere og gæster, der kom forbi – I gjorde vores loppehjerter glade. Og som altid så I pisse godt ud! Se om du kan spotte dig selv i vores galleri.

 

Vi er allerede tilbage på søndag med vores populære Vintage Edition, som du ikke må gå glip af hvis du elsker kluns fra 90’erne og back (og hvem gør ikke det?). Læs alt om søndagens marked på Facebook.

 

Hvis du ikke fik snuppet en stand til august, og du ikke har en guttermand du kan dele stand til til mandemarkedet 25. august, kan du stadig nå at få en stand til september – det er herinde det sner.

 

I søndags fejrede de to søde #verasdamer Hanne og Kristine deres allerførste gang som standholdere på Veras Market – og derfor tog vi en lille snak med Hanne om fordomme om genbrugstøj og hvordan vi får mindsket endnu mere tøjspild i fremtiden.

 

Kristine (til venstre) og Hanne (til højre) 23 år med deres flotte stand. 

 

Hvor og hvornår hørte du første gang om Veras?

Jeg hørte om Veras fra mine veninder for et halvt år siden, da jeg flyttede til København. De fortalte, at det var mega fedt og at der var en masse fedt tøj til billige penge. Jeg har været til ét marked, før jeg blev standholder.

 

Kristine og Hanne havde lavet et fint lille skilt, der med sikkerhed gav ekstra spark i salget.

Hvordan bruger du genbrugstøj i din personlige stil?

Jeg bruger det som jeg bruger mit almindelige tøj. Jeg går altid efter noget, jeg også ville have købt fra nyt – og så køber jeg det brugt. Jeg synes det er fedt, at finde noget som ikke alle har. 

 

Hvor ofte sælger du ud af din garderobe?

Ikke tit nok, sådan ca. en gang hvert andet år.

 

Hvorfor er du vild med at sælge ud på Veras Market?

Jeg har mest brugt onlinehjemmesider som Tradono til at sælge ud, og det er bare meget federe at snakke med folk i virkeligheden. At folk kan prøve tøjet og se kvaliteten – også at man kan se, at de bliver glade for tøjet. Det er også lidt nemmere at prutte om prisen face to face.

 

Har du selv shoppet et lækkert loppefund i dag?

Ja, de her glittersko til kun 40 kr!

 

Kristine med sine opturs glittersko til 40 kr.!

 

Hvad synes du, er den største fordom folk har om genbrugstøj?

At folk tror, det er meget brugt – at kvaliteten er nusset. Men man kan jo finde mange ting fra nyt “brugt” – og ellers er tøjet måske brugt en tre gange, og det kan man slet ikke se. 

 

Hvad kan vi sammen gøre for at mindske tøjspild og få flere til shoppe genbrug?

Jeg synes, der skal gøres mere af det her (markeder, red), også skal vi måske også bytte mere. I min venindegruppe er vi gode til at give tøj til hinanden, hvis vi ikke selv bruger det mere. Så får jeg noget af deres tøj og de får noget af mit.

 

Hvad er dine bedste tips til at sælge tøj på loppe?

Man skal sælge det billigt, og ikke have det stramt i forhold til, hvad man selv har givet. Man får hellere ikke noget ud af, at det hænger derhjemme og man ikke får brugt det, så kan det jo være ligemeget, hvor billigt man får det solgt.

 

Synes I at Veras Market har ændret noget i måden vi tager på loppemarked på?

Ja, det er ret organiseret og det var nemt at finde ud af. Det er nemt at komme til, og det gør det meget lettere at man kan leje ting som tøjstativer og borde.

 

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så er det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>