Billedudpluk: Juli med run på!

Den længste pause jeg har haft på bloggen til dags dato – og nu starter vi op igen!

 

Ærligt, I forstår ikke hvor meget run der har det været på her i juli! Jeg havde godt nok ikke regnet med at folk shopper SÅÅÅ meget i juli-måned, men det kan jeg love dig for de gør. Jeg troede ellers lige jeg skulle chille lidt, og indhente alt det på min tusindvis af to-do-lister i mine noter, men nej!

 

Vi har fået 1.662 varer ind fra 148 medlemmer og der blev i alt byttet 380 varer – er det ikke sygt? Jeg er simpelthen målløs over hvilken trafik vi har haft i én af de normale mest døde måneder i retail.

 

Husker ellers selv tilbage tiden i bageren i Magasin i Lyngby var tom for mennesker i sommerferien, og vi kedet os så meget, at vi begyndte at eksperimentere med sammensætninger af medaljer og flødeskumskajer – og prøvede alle de kager af som vi synes så lidt ulækre ud.

 

Min juli måned er gået med arbejde, koncerter,  gril, badning og fejring på flere måder og kanter:

 

 • Jeg startede juli med at være TV-reporter for MX på Roskilde Festival (det må I næsten have set, med alt det spam jeg har fyret af) hvor jeg heldigvis også fik set et par koncerter, men det er godt ikke det samme at være afsted og arbejde imens.
 • Og så skulle min søde veninde Kristinas smukke Sølvig døbes dagen efter Roskilde – perfekt timing!
 • Hjem og direkte til Rihanna koncert – optur! Og arbejde max igen.
 • Min veninde Sarahs polterabend og meget misundelsesværdige smukke bryllup.
 • Så skød vi nye billeder for Veras med dygtige Tom McKenzie. Jeg er virkelig stolt – synes de er blevet SÅ gode, og var ærligt også lidt træt af at se på papegøjen, selvom den er meget pæn.
 • Så købte jeg mig en ny lynhurtig cykel.
 • Så har jeg været praktisk i Veras og udvidet butikken med to ekstra lokaler, og rykket kontor og lager til Nansensgade.
 • Og så var jeg til koncert i Pumpehusets Byhave med mit nye yndlingsband Saint Best, som I helt seriøst bliver NØDT til at tjekke ud! Jeg elsker elsker elsker deres musik.
 • Så videre til Musik i Lejet, hvor jeg havde en fest med mine dejlige veninder!
 • Men månedens største fest var da jeg kom hjem søndag til Queen B! Den koncert er det vildeste jeg i mit liv har set! SHIT!
 • Og så sluttede jeg da lige af med at fylde 28 – fy fanden – og blev fejret både fredag nat og lørdag nat på intet mindre end Trailerpark. YES! Selvom det er sygt, at jeg snart fylder 30, så jeg stadig et barn når det gælder min fødselsdag. Masser af sang og rendte rundt som en anden idiot og fortalte alle at jeg havde fødselsdag… For selvfølgelig at opnå et tillykke!

 

En forpustet juli, som trods af en masse optursting, så er jeg næsten kun glad for at den er slut! En masse billedespam før vi tager hul på endnu en travl måned, og faaaaashiiioooooon weeeeeek i næste uge.

 

God fredag!

// Rebecca Vera


1 kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>