Billedudpluk: Ugen der gik som tante Vera

Min første uge som selvstændig og det føles F-U-C-K-I-N-G  F-A-B!
Det har været SÅ dejligt at bruge alle døgnets timer på mine egne ting! Fantastisk selv at kunne bestemme min arbejdstid, og nogle dage sidde til kl. 3 om natten og arbejde, og først stå op kl. 10 – fordi jeg koncentrerer mig bedst når folk (Læs: sociale medier) sover, og fordi jeg KAN! Det er jo et eller andet sted helt latterligt, at man skal arbejde inden for bestemte tidsrum.. Flere ting falder på plads, og jeg har en optursfornemmelse i maven! Min beslutning om at gå selvstændig føles SÅ godt. Også selvom jeg de næste par år kommer til at leve på en sten – så er jeg glad! Og det er det vigtigste!

 

Det har været en travl uge, ikke kun med biksen (jeg kan flytte ind på torsdag – wuhuuuu!) , men også onlineportalen skrider frem, og så er mit er datoer og småting næææææsten på plads for alle Veras Market for 2016. Jeg har SÅ mange løse ender, så det bliver skønt så snart bare ét af de mange projekter kører på skinner.

 

Ugen er også gået med en del events, og ENDELIG så fik jeg set min veninde Kristinas baby – hele tre gange! Grundet for meget arbejde, så har jeg slet ikke har fået set smukke Sølvig siden hun blev født. Jeg har faktisk være en smule flov over det. Bare dét burde jo grund nok til at at arbejde mindre.

 

Hermed lidt billede fra ugen der gik som tante Vera. Hav en dejlig søndag, og husk at følg med på snappen: Rebeccavera.

 

// Rebecca Vera

Kristina er den første af mine tætte veninder som har fået bebs, så det er ret vildt i sig selv. Skal lige vende mig til det – og alligevel så føles det SÅ naturligt, at den unge er med os på café! 

Seriøst en lækkerbisken! Smukke Sølvig til frokost på Dyrehaven. Shit hun er deeeeejlig!    

Jeg bliver jo nødt til at stoppe med at shoppe så meget, nu jeg ingen løn får de næste mange måneder… Men dét her sæt fra Designers Remix MÅTTE JEG EJE!

Jeg kan næsten mærke foråret komme snigende. Bare det at der er lyst til kl. 17.30 er OPTUR! Ligeså optur som Eurowomans nyeste forside – ELSKER farverne! (surprise…)  

Alle de lyserøde butikstanker har også smittet af på ugens kluns. Bukser, Vintage // taske, &Other Stories // Bluse, Benetton.

Har også brugt ALT for mange penge på at spise ude. I sær på Kalaset i Vendersgade som ligger overfor min butik.

Og der blev købt billetter til Nelly! Min veninde Lotte sender altid de mest grinern snaps! Og den her er i perfekt Nelly HOT feeling. 

Har endelig fået gået med min sæl, som jeg købte på et loppemarked forrige sommer. Pels varmer bare liiiige lidt mere.

  

Onsdag var jeg forbi og se Maria Blacks nye kollektion. JEG ER HELT VILD MED DEN! Virklelig fed sammensætning af piercing inspireret smykker, og kombinationen af sølv og guld.

  

Og et smut forbi udsalg hos Acne… Fordi jeg ikke kommer til at få løn i mange måneder.

Et smut forbi butikken. Vi begynder at male i morgen, så jeg kan forhåbentlig så småt flytte ind i slutningen af næste uge. JUHUUUU!

Torsdag aften var jeg til launch for Hunkemöllers nyes sports kollektion, hvor vi også fik en times work-out. Det var ALT for grinern! Først lidt zumba, som jeg aldrig har prøvet (og det skal jeg meget mere af!), og så pilates.

  

Jeg føler den…

 Fredag tilbragte jeg endnu en gang med Sølvig.

Senere på dagen var jeg forbi Patriksson Communcation til pressevisning. Jeg er vild med med sættet fra Cloudes. Og smukke Frede som holder det!

Og de her nye Kaibosh solbriller – fandme flotte og perfekt katteagtige!

Og ikke mindst denne jakke fra Mark Kenly Domino Tan! Han er SÅ dygtig den mand!  

Lørdag var jeg forbi butikken med mine veninder Silja og Lotte. Bukser, Weekday // Bluse, Weekday.


Hvor vi legede med Timelaps indstillinger, så jeg kan se butikkens udvikling. Det bliver ALT for fedt at se tilbage på, når butikken står helt klar! Og så kan jeg se det hele igennem en app på min iPhone. Det teknik er jo for vildt!

Og min søde butiksoverbo kom forbi med sit kæledyr, papegøjen Pipskid… Som Lotte så modigt turde holde.   


går jeg var jeg ude med mine forældre og søster. Bluse, Weekday // Lædernederdel, Weekday // Støvler, & Other Stories. 

  

Vi spiste på Gorms i Magstræde, og dernæst i Comedy Zoo. Da jeg flyttede hjemmefra boede jeg i de tre etager over restauranten, så det var nærmest som at komme tilbage til mit hjem, da jeg var på besøg. Sikke mange minder! OG ikke mindst lækker mad.

I dag var jeg klædt i blåt. Læderbukser, Vintage // Denimjakke, Monki // Skjorte, Designers Remix. 

Jeg har netop kommet hjem fra min veninde Pernille surprise baby shower! Skide hyggeligt, men glemte helt at fange et billede af hendes smukke væsen + mave! I stedet endnu et med søde Sølvig. Jeg er semi blevet afhængig af det pigebarn!

Pernille fik en “det vidste du ikke du ville få brug for” kuffert af sin søster med ALT MULIGT! Jeg kan godt mærke, at jeg slet ikke er i den verden endnu… Men tante Vera kan jeg godt lege med på!

6 kommentarer
  1. Det er vildt hyggeligt at følge med i hvordan det går med din butik. Især når det er lige i ens eget hood! Al held og lykke (Y)

    1. Hej Sofie. Bukserne er fra H&M (mega gode og koster kun 179 kr!), blusen har jeg lige købt i Monki – elsker budskabet 🙂

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>