Bliv brændvarm i en fart: Hæng ud med Veronika

Veronika aka. Veve har fundet en plads i vores genbrugshjerter <3 Hun er iskold og brændvarm på samme tid og har en garderobe, som gir’ dig lyst til at være sporty-licious på den der frådern Rihanna-måde med lange negle, bar mave og høje støvler.

 

Vi ka’ ikke få nok af hendes kække kommentarer og sindssygt seje (på den perfekte hurtige måde) garderobe. Shop et helt outfit eller kombinér hendes items med din egen  garderobe – alt er tilladt i Veves univers, så længe du har attituden med dig. It’s not what you wear, but how you wear it!

 

 

Følg med hende på pizzabaren, på klubben og i knæ foran lirede biler – @lyfeofveronikavera er the life of the party og du skal med!

 

Haps Veronikas svedige kluns på Instagram eller i butikken med det vuns! Her er får du et indblik i hvad du stadig kan nå at få fingrene i.

 

 

Happy green shopping fellas <3

 

Kærligst,

Veronika og Veras damer

 

Nyeste Veronika-varer i shoppen – Se alle

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>