Bliv tip-top klar til sæsonstart af Veras Market under Buen 2017

Er du også ved at være klar til, at loppesæsonen for alvor skydes i gang? Veras Market rykker udendørs til endnu en sæson unde Buen, som i år har endnu flere standholdere end tidligere! Vi har i forbindelse med den kommende sommersæson forberedt en række svar på alle de spørgsmål, vi ofte får stillet i forbindelse med markederne! Læs med og tag til marked uden nogen bekymringer og ubesvarede spørgsmål.

1. Må man medbringe sit eget stativ?

skaermbillede-2017-03-30-kl-13-48-07

Til Veras Market må du altid medbringe ét tøjstativ. Hvis du ikke har mulighed for at transportere et tøjstativ selv kan du leje et tøjstativ inkl. 50 bøjler for kun 170 DKK af Veras, som du får udleveret på markedsdagen. Hvis du lejer et stativ slipper du for at transportere dit eget frem og tilbage til markedet.

 

2. Kan man leje et stativ som stand?

skaermbillede-2017-03-30-kl-13-50-40

For at være standholder på Veras Market skal man købe en stand og man kan ikke bare leje et tøjstativ inkl. 50 bøjler. Tøjstativet er blot et ekstra tilkøb til standen for at få plads til mere tøj. Så hvis du vil være standholder, skal du købe en stand med eller uden bord inden der bliver udsolgt.

 

3. Hvor kan jeg parkere min bil?

sahel-hamdam-6530-1024x684

Du kan parkere din bil langs Buen! Der er gratis parkering og en masse pladser. Så prop endelig din bil med en masse lækkert genbrugstøj!

 

4. Må jeg sælge andet end brugt tøj?

skaermbillede-2017-03-30-kl-13-54-35

Til Veras Market må du sælge brugt tøj, sko og accessories til kvinder, mænd og børn. Veras Market vil gerne skabe et genbrugstøjmarked hvor udbud og efterspørgsel matcher hinanden. For at standholdere kan få solgt ud af alt sit tøj, er det vigtigt at sikre de rigtige besøgende, som vi gør ved at skabe et marked, der udelukkende udbyder en helt masse tøj, sko og accessories.

 

5. Hvad er betalingsmulighederne på Veras Market?

skaermbillede-2017-04-05-kl-15-48-53

Det afhænger helt af standholderene, hvordan du kan betale på Veras Market. Rigtig mange standholdere gør brug MobilePay, som er nemt og hurtigt på markedet. Der er også nogle der tager i mod kontanter. Men størstedelen tager i mod Mobilepay og laver oven i købet fine skilte med deres numre.

 

Har du flere spørgsmål kan du helt 100 finde svaret på Veras Market FAQ!

 

Vi glæder os til at se alle jer skønne mennesker når vi rykker Buen om kun 2 uger – WUHU!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>