3 sommerlooks din pengepung vil være fan af

Hold nu helt op for et vildt og ekstremt hedt sommervejr, der er over os! Det er lige før man er på nippet til at brokke sig, a la klassisk dansk stil, over de kroniske svedperler, der befinder sig på ens overlæbe. Er du en af dem, der står mangler et par seje sommerfund til din garderobe, som vil gøre hedeturerne lidt ekstra komfortable, men som vil undgå at svinge med de helt store pengesedler, så kig med her og se vores bud på sommerlir til under 500 kr. Oh yes, du hørte rigtigt!

 

Sporty senorita

Det er sommer og sol, og du har sikkert en del ting, du skal nå. Måske skal du på arbejde, måske skal du til undervisning, måske skal du drikke rosé med veninderne, måske skal du dase på sofaen med kæresten, måske skal du i Netto – no matter what er dette look oplagt til cykelturen mellem dagens mål, til at se super tjekket ud på instagram (når du poserer med det glas vin dér) og til at se cute ud til din sofadate med ham den søde. Men hold nu fast and prepare yourself: dette look kan blive dit for sølle 480 DKK.

 

Sommersild

Blomster mig her, blomster mig der – vi kan simpelthen ikke få nok! Se sød, men sprød ud og vær foreberedt på dagens strabadser i dette alsidige look, der kan bruges både til hverdag, men så sandelig også til lørdagsdans i Kødbyen. Lad kjolen stå for sig selv eller kombiner den med en t-shirt efter eget valg for et mere cool og afslappet look. The choise is yours! Hvad endnu bedre er at både kjole og bluse kan blive din for intet mindre end 33o DKK. Amen to that!

Klar, parat, STRAND!

Hver klar til stranden (eller nøjes med at ligne en, der er det) i dette retro mønsterbaserede-outfit til den nette sum af 470 DKK. Badedragten er et hit, da den kan bruges til det tiltænkte, men ligeså som en laber top. Go wild og mix og match med mønstre og materialer, men kun hvis du har mod på det!

 

Alle styles kan findes i butikken på Studiestræde 27.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>