Buen is back: Streetstyle i København har aldrig været smukkere

Armen Buen er og bliver bare det magiske sted! Jeg elsker hvordan den forvandles det til det vildeste loppemekka om søndagen fra at være en øde og forladt plads på nul komma fem. Det er så vildt, hvor rart det er at være tilbage i vores faste rammer, ude i den friske luft og med hele Københavns bedste og smukkeste loppefolk. Oooog hvor var I seriøst lækre i søndags!

 

Der er noget magisk over de første solstråler i det danske forårsdage. Folk kommer ægte ud af deres små gemmer og ser mere fab ud, føler sig selv og er gladere (det ser hvert fald sådan ud) end de har gjort i et halvt år.

 

Søndags var fuldkommen fab! Og vi fangede den fab brugte stil under Buen, som på trods af at graderne havde sneget sig op over de 17 grader, så var jakkerne stadig på og stilen lagt. Jeg er hvert fald ikke et sekund i tvivl om hvor jeg skal finde min inspiration til streetstyle det næste stykke tid: Om søndagen under Buen.

 

Se om du kan spotte dig selv – ooooog du er selvfølgelig hjertelig velkommen til at gemme billedet og dele din grønne stil på insta – selv tak for dig <3

 

Kom med næste gang Veras Market indtager Buen d. 21. april – find facebook-eventen her. Allerede på søndag hopper vi en endnu en gang en tur til Odense, nærmere Storms Pakhus, hvor du også kan shoppe loppe amok. Se den gode stil fra Odense, som vi spottede her. Du kan også købe stand til Veras Market under Buen d. 28 april – eller til Odense lige her.

 

Vi glæder os til at se jer snart igen.

 

Kærligst,

Rebecca Vera

 

Tern, blomster print, og gul pop of color på de to flotte Veras damer – det bliver ikke mere forårs agtigt!

 

Vi elsker det her one shade look på fineste Simone Noa.

 

En kop kaffe og kæmpe smil er den perfekte accessory på en søndag.

 

Beige is back – og leo og trenchcoats holder altid og evigt!

 

Pastel farver, ruffles og blomster print går man ikke galt i byen med.

 

#Verasdamer Katrine og Viktoria langer genbrugssager over disken i Veras stand.

 

Vi elsker mixet af kjolens striber og farver.

 

Dr. Martins & fleece er en sikker vinder. Sweater matchende med buks over blazer er nytænkning, som vi ikke engang selv har tænkt over før nu. SEJT!

 

Dueblå trenchcoat stylet med hoodie og sneaks ser fab ud.

 

Flere Dr. Martins og et mix af farverige prints holder i den grad med hvide jeans.

 

En standholder som matcher sin stand er altid et godt trick, når du sælger: Klæd dig som dit udvalg, så tiltrækker du de rigtige køber til.

 

Alt ved de her to piger er ret så genialt! Vi elsker de gule fløjsbukser og den transparente orange kjole over buks – wow!

 

En underkjole kan sagens bruges som top over en højhalset – og vi elsker at se en mand som tør bevæge sig ud i forårets hypede orange farve. Orange is the new black.

 

#Verasdamer Viktoria, Rebecca Vera, Eline og Katrine poser foran standen.

 

Kæmpe smil og altid farvekoordinerede Katrine fra Veras.

 

De mest chillern damer, som klæder hinanden i stil og udtryk. Vi elsker det!

 

The kids are alright. En mavebælte er og bliver loppedamens yndlingstaske.

 

Det smukke søskendepar, som igen viser, at smil kommer man længst med i den her verden.

 

Tre dejlige damer hygger sig i solen.

 

Vintage pels holder altid 100p.

 

Farver og smil – armen! Glade dage under Buen! Vi kan slet ikke få nok af jeres dejlige smil og loppeenergi. Det smitter!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>