Cathrine har fundet sin personlige stil

Cathrines boblende humør smitter – og det gør hendes forbrugsvaner også! Læs mere og forstå, ´hvordan Veras tøjbytte har hjulpet ugens medlem til at finde sin stil.

 

 

 

I dag skal du møde: Cathrine <3 Hun har er en af #verasdamer og har været fast medlem i Veras Tøjbytte siden 2018. Hun er altså en ret rutineret genbrugsdame og har kastet sin kærlighed på farverige vintagefund.

 

 

Mød Cathrine – en af #verasdamer vi elsker

Cathrine er i midt tyverne og arbejder til dagligt som lærer. Hun har benyttet sig af byt-til-nyt i lang tid og har blandt andet byttet sig til en lyserød Stine Goya kjole <3 

 

 

A match made in heaven

Det var love at first sight, da Cathrine mødte Veras i vores stand på Roskilde Festival. Siden har hun besøgt butikken i Studiestræde mange gange og givet den max gas med vores tøjbytte.

 

Kærlighedsforholdet startede, fordi Cathrine havde et nytårsfortsæt om udelukkende at købe genbrugstøj i 2019 – i håb om at bruge færre penge på tøj, men samtidig også gøre noget godt for miljøet. Vi er vilde med det!

 

Ooog vi har det for optur over, at det netop blev Veras tøjbytte, der skulle hjælpe Cathrine i mål:

“Det er en super god måde at få ryddet ud i sit tøj på! Det kan være svært at skille sig af med et lækkert item, som bare ikke fungerer for en selv, men hos Veras kommer det videre til en anden. I stedet for at købe, købe og købe tøj fra nyt, som sætter endnu flere ressourcer i omløb, så er det en måde at få tøj, der er nyt for mig, men uden at der bliver produceret mere. Derudover så kan jeg også eksperimentere mere med min stil, fordi jeg kan prøve noget af, og hvis det ikke fungerer, så kan jeg bare aflevere det hos Veras”, fortæller Cathrine.

 

Hun har fat i den lange ende, hva?

 

Shop Cathrines sprøde indlevering

Cathrine har senest afleveret de sejeste Puma sneaks, læderbukser med lynlås og en smuk vintageblazer med guldknapper. Oooog ikke at forglemme: Verdens fineste vintage-sæt. Find det hele på shoppen!

 

Få dine penge 10 gange igen og shop med god samvittighed

Der har været gang i bytteriet hos Cathrine! Faktisk har hun i 2019 indleveret 222 stykker tøj til Veras, som nu får nyt liv i nye garderober.

 

Som medlem betaler Cathrine 99 kr per måned, men til gengæld kan hun veksle 20 stykker tøj til point hver måned – helt gratis – og for de point har hun shoppet genbrug til den helt store guldmedalje. Det betyder også, at hun har sparet 8760 kroner, som hun ellers skulle have punget ud med for alle godterne – det svarer til at få sine penge 10 gange igen!

 

Samtidig har Cathrine fået unik garderobe, der bliver ved med at give hende glæde: “Der er altså en del guldfund fra Veras i min garderobe. Jeg har bl.a. erhvervet mig en skøn 60er-inspireret taske, som jeg ALTID får komplimenter på – især blandt fellow vintage-entusiaster.” 

 

 

“The circle of life!” – Cathrine har sparet 219 kg CO2

Cathrine har ikke bare sparet penge – hun har også sparet kloden for en ordentlig omgang CO2 ved at indlevere til genbrug og shoppe brugt i stedet for nyt.

 

 

Beslutningen om at shoppe mere med omtanke har faktisk nedsat Cathrines CO2 aftryk med 216 kg på bare 12 måneder. Det kan også ses på hendes klædeskab, hvor hun fortæller: “Min garderobe blevet til 60/40 genbrug, og alle mine fejlkøb eller det tøj, som jeg bare er blevet træt af, det hober sig ikke længere op, men kommer i stedet videre i systemet med Veras. Circle of life – jeg elsker konceptet! Jeg køber meget lidt nyt tøj, og jeg er blevet meget mere bevidst om mit aftryk.” 

 

Tøj, der gir’ glæde og god energi

Det er fedt, når #verasdamer finder den grønne glæde i Veras – det kan vi li’!. Men det er faktisk endnu federe, hvis Veras tøjbytte kan være med til at styrke #verasdamer og gøre dem glade i låget. Og det der med, at tøj har en særlig effekt, det genkender Cathrine:

 

“Man har tøj på hver dag i sit liv, og man glor ned af sig selv og ser sig selv i spejlet flere gange om dagen, derfor har tøj en stor betydning. Jeg føler, at tøj siger noget om, hvem man er, derfor er det så enormt vigtigt for mig. Jeg vil gerne have det godt, være glad og have det sjovt, og derfor skal mit tøj bidrage til det.”

“Skid hul i, hvad andre synes – du skal være dig”, siger Cathrine. Vi er vilde med det!

 

Og er du selv i tvivl om, hvad der er DIN stil og gør dig glad? Så vil Cathrine gerne give dig en venlig reminder med på vejen om, at du altid skal være helt dig selv (aaaamen to that! Vi kunne ikke være mere enige):

 

“Skid hul i, hvad andre synes. Det vigtigste for mig er at være glad og tro mod, hvem jeg er og mine værdier. Jeg vil hellere have det sjovt og være glad end at ligne en, der har det perfekte liv. Jeg vil langt hellere være iklædt alle regnbuens farver omgivet af gode venner til en quiz om ”Den store bagedyst” i Absalon end at drikke dyre drinks i Kødbyen iklædt en spritny Ganni-kjole – hvilket jeg godt ved, er super-fordomsfuldt! Fordi selvfølgelig kan det andet også være det bedste for nogen, men altså ikke for mig.”  

 

Shop Cathrines genbrugsgodter

Cathrine har uden tvivl en hang til de feminine sager – se bare de smukke ting, hun har indleveret! Den røde kjole, sløjfeskoene og den lyserøde frakke kan alle blive dine på shoppen!

Gør som Cathrine og byt til nyt

Cathrine ser genbrug som en mulighed for at have sin egen helt unikke stil med items, som ingen andre har. Hun beskriver det som en uendelig skattejagt, hvor man hele tiden finder skatten. Og det kan vi jo kun give hende ret i!

 

Har du også guld i garderoben? Gør som Cathrine og alle de andre #verasdamer, der bytter til nyt og får max værdi for pengene!

 

Forstå Veras Tøjbytte:

  1. Du rydder ud i garderoben og finder tøj, du vil indlevere
  2. Du registrerer tøjet online under “Mit Veras”
  3. Du afleverer dit tøj i Veras butik og får 1/3 af salgsprisen udbetalt i point
  4. Du kan shoppe nyt genbrug i Veras butik og webshop for dine point

Du kan enten gøre som Cathrine og være betalende medlem til 99 kr./mdr eller 499/hvert halve år (helt uden binding). Men du kan også være gratis medlem af Veras. Så betaler du 10 DKK per stykke tøj, du indleverer.

 

Læs med næste gang vi deler ud af en af #verasdamer vi elsker <3

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>