Damerne bag Veras: 7 alternative julegaver, vi ønsker os

Kan du heller ikke finde på noget at ønske dig i år? Gør som damerne bag Veras og ønsk dig alternative julegaver, som kræver ægte julemirakler!

 

Sokker, køkkengear, nye smykker? Det kan godt virke lidt mærkeligt at ønske sig materielle sager i en tid, hvor de fleste af os måske allermest har brug for et kram.

 

… Eller en ferie. Eeeeeller en restaurantoplevelse! Heldigvis kan vi stadig drømme, og derfor har vi spurgt damerne bag Veras om deres alternative julegaveønsker. Ting der ikke kan købes, og måske heller ikke gå i opfyldelse lige nu, men som er deres allerstørste jule-mirakel-ønske.

 

Og så har julemanden (eller kvinden!) altså bare at komme i sving med at opfylde juledrømme!

 

Glædelig jul og masser af kærlighed

Damerne bag Veras

 

 

“Et knirke fikse menneske, tak!”

Rebecca Vera

Direktør & grundlægger

 

“Jeg ønsker mig, at mit smukke gamle plankegulv stopper med at knirke. Liiiige der, hvor jeg går allermest frem hver morgen og aften – frem og tilbage, fordi den glemsomme person, som jeg er, altid lige har glemt noget, inden jeg skal ud af døren (læs: 5 gange). Jeg har levet med det i snart 7 år, og jeg er semi (first world problems I know) ved at dø over det nu. Kan man ønske sig en knirke fikse nisse i julegave, som kan fikse? Vi er derude, hvor min kæreste, når han skal være en rigtig drillenisse, hopper på præcis de to brædder, som knirker allermest for at irritere mig. Søde mand.” 

 

 

“Koselige dage med min norske familie”

Eline

Event- og produktionskoordinator

 

“Jeg ønsker jeg mig en heeeel uge sammen med min norske side af familien. Mit halv-norske hjerte banker nemlig for “koselige” (hyggelige) dage på fjeldet fyldt med langrend, varm kakao og vafler – og selvfølgelig en masse brætspil. Og og og så ej at forglemme en god gang afterski i eftermiddagssolen – ingen siger jo nej til en bajs, efter en hel dag på ski (er jo også halv dansk).”

 

 

“Giv mig sandstrand og kokosnødder”

Kirstine

Styling- og salgsansvarlig

 

“Jeg har lyst til at stikke af og koble af – og drikke af en frisk kokosnød på en strand.

Af alternative ønsker peger jeg lidt i retning af et mere utopisk af slagsen i form af at befinde mig under varmere og mere eksotiske himmelstrøg, hvor man kan dase derudaf og få en på opleveren – og jeg er helt sikkert ikke den eneste, right? 

Men når man ikke kan komme til Maldiverne eller Sicilien, kunne det være, man skulle ønske sig en tur til Bornholm på den anden side af 2020, for selvom det er velkendt, er der alligevel anderledes, og mon ikke det kan gøre tricket? Om så det er med kokosnød eller ej!”

 

 

“Tag mig til Aarhus, tak!”

Rikke

Event- og produktionspraktikant

 

“I år ønsker jeg mig flere ture til Aarhus. Jeg har så mange skønne veninder i Aarhus, som jeg slet ikke får set nok. Dem ønsker jeg mig, at se meget mere til i 2021!” 

 

“Meget mere kunst!”

Viola

Upcycling assistent

 

“Jeg ønsker mig allermest at opleve lige så meget kunst og kultur som før corona. Jeg håber snart at kunne tage til Malmø og se Hilma af Klint udstillingen på Moderna Museet, men hvis restriktionerne ikke tillader det, kunne en tur på Louisiana også gøre det for mig. Så et kæmpe ønske om at opleve kunst med mine venner og familie!”

 

“Et pulserende dansegulv!”

Karoline

Bæredygtigheds- og partnerskabsansvarlig

 

“Ih hvor jeg ønsker mig en tur på et dansegulv! Sådan et rigtig pakket og pulserende et af slagsen. Hvor man synger, sveder og kysser uden bekymringer. Dét kunne jeg godt bruge til at få mig igennem den mørke vinter. Krydser fingre for at 2021 blir’ året, hvor vi atter kan mødes i diskokuglens skær!”

 

 

“Coziness i Sverige”

Emma

Butiks- og upcycling assistent

 

For Christmas, I wish to take a cozy weekend in Sweden to visit my grandma in Umeå! Spend my time swimming in the sea – and afterwards relax in the hot sauna. Away from stress, computers and work, please!”

 

 

Læs også:

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>