Damerne bag Veras: 10 alternative julegaver vi ønsker os

I læste måske, da jeg forleden fortalte, at julens overforbrug gør mig til en særdeles gnaven dame. Jeg er ikke så sur og gnaven, men for mig handler julen om at give – og det vil jeg gerne slå et ekstra slag for.

 

I Veras holder vi i år jul med fokus på oplevelser, der giver minder og tid gør en reel forskel i hverdagens trummerum. Så farvel til byttemærker og upersonlige gaver. En gave handler for mig om at give og ikke om at gøre krav på en bestillingsliste. Følelsen af at få en gave, som jeg har ønsket mig inderligt, men jeg vd jeg har skrevet på en ønskeliste er slet ikke ligeså nice, som at få en gave, som jeg ikke vidste, at jeg havde brug for – men virkelig havde brug for – fordi afsenderen kender mig så godt til at vide, at jeg virkelig godt kunne bruge det.

 

Det er de færreste ting, som vi priviligerede danskere ikke bare selv kan gå ud at købe, altså hvis vi lige spare lidt op. Og det er jo heller ikke fordi, at julegavebudgetterne rækker til at få betalt sin SU-gæld eller en ny opvaskemaskine, som ville gøre livet lettere og spare på vandforbruget. Det jeg ønsker mig mest er ting, som ville gøre min hverdag lettere og gladere. Alt fra gamle minder med min bedstemor på Samsø, til en ekstra fridag om ugen, hvor jeg kan ligge i min seng og lave ingenting. Tid er mit største ønske – kvalitetstid med venner og tid til at fordybe sig i kreative tanker.

 

For tre år siden, så skrev jeg et indlæg om “Kære julemand i år ønske jeg mig ikke andet end tid”, og der er ikke sket meget siden. Jeg ønsker virkelig, at jeg med Veras en dag kan komme et sted hen, hvor vi kun har 30-timers arbejdsuger og har liiidt mere tid til også at leve ved siden af jobbet.

 

I år ønsker jeg mig minder – fra oplevelser – og fra ekstra tid i hverdagen. Tid er den ‘letteste’, billigste og mest kostbare gave for mig at give andre.

 

Men venner, er I i tvivl og rækker budgettet ikke helt så langt – eller er du faktisk bare en sur gnavne anti forbrugsjul dame, ligesom jeg selv (jeg er blevet god igen efter jeg fik mig 2 glas gløgg og en portion æbleskiver i går), såå læs lige med her!

 

Jeg har hørt nogle af mine bedste #verasdamer hvad de ønsker sig af alternative julegaveønsker, som et alternativ til julens forbrugsræs. Bliv inspireret af damernes ønsker og lad os få mere kærlighed, fællesskab og flere gode oplevelser hjem i stuerne, ik?

 

Kærligst

Rebecca Vera

#1: “At blive klogere på mig selv”

 

Eline, Event- og Produktionskoordinator: “Til jul ønsker jeg mig et gavekort til en astrolog, så jeg i det nye år kan få lavet mig et personligt horoskop, for at blive klogere på mig selv og hvad året 2020 bringer mig”

#2 “Genskabe en magisk oplevelse med en veninde”

 

Matilde, Butiks- og stylingsassistent: “I julegave ønsker jeg mig billetter til, når The Minds of 99 spiller koncert i Parken. På den måde vil jeg genskabe den fantastiske aften, som jeg havde med min veninde i sommers, da vi oplevede dem under åben himmel i de smukkeste omgivelser.”

 

#3 “Låne min mors drømmetaske”

Karoline, partnerskaber og CSR-chef: “Jeg ønsker mig min mors lædertaske! Jeg fik lov at låne den, da vi var ude at rejse, og nu vil den ikke ud af mit hoved. Min plan er at finde noget i min garderobe, som hun vil bytte med – måske bare for en stund.”

 

#4 “En weekend helt uden planer”

Katrine, COO & Kommunikationschef: “Jeg ønsker mig en weekend helt uden planer. Hvor jeg kan sove længe med min mand, tusse ned på Helgoland og vinterbade og lige har et budget til en lækker middag på et tilfældigt sted på Amager. Eller bare gøre lige præcis det vi har lyst til – som sagt – ingen planer. Og så skal vintersolen også lige pippe frem i den weekend. Det ville være helt optimalt.”

 

#5 “Koncerter er oplevelser, som varer ved”

Johanne, Butiks- og stylingsassistent: “Jeg ønsker mig koncertbillet til Fraads i Store Vega eller på Train. Det gør jeg fordi jeg synes deres musik er lækkert, og koncerter er altid de bedste oplevelser og som varer ved!”

 

#6 “En weekend uden SoMe”

 Kirstine, Salgs- og SoMe koordinator: “En togbillet, der fører mig til et sommerhus på vestkysten, hvor jeg lægger alt elektronik fra mig (alt, udover en walkman), så jeg kun skal forholde mig til mig selv og ikke flygte ind i en TV-serie eller SoMe-verdenen. En bog, noget grej til at male eller skrive er tilladt. Og ellers bare mit eget hoved.”

 

#7 “Besøge en veninde jeg savner”

Sara, PR & Salgs koordinator:“Jeg ønsker mig en billet ned til min veninde i Holland næste forår. Jeg savner hende og ville elske lidt kvalitetstid med hende.”

 

#8 “En koncert der gør mig glad i låget”

Heidi, E-commerce & markedspraktikant:“Jeg ønsker mig en billet til en valgfri koncert, fordi det altid gør mig glad i låget at opleve og føle musikken i stedet for kun at høre det igennem et headset.”

 

#9 “Friskbagt morgenbrød med mine forældre”

Johanne, Kommunikationspraktikant: “Jeg ønsker mig en weekend i sønderjylland hos mine forældre, hvor vi skal spise friskbagt morgenbrød og gå på genbrugstur i alle mine yndlingsbutikker”

 

#10 “Morgenbade med min bedstemor på Samsø”

 

Rebecca Vera, CEO & grundelægger: “Det er jeg ønsker mig allermest denne jul er faktisk det umulige. Men jeg vil prøve at fremtrylle det i mine minder. Et af mine største ønsker denne jul er, at jeg kunne få en time med min bedstemor og vi tog et smut til Havhytten på Samsø, hvor vi sammen tog os en morgendukkert i det sommerhuset, som jeg er kommet i siden jeg var helt lille. Og sidde i solen efterfølgende i hver vores morgenkåber og lave krydsord og drikke kaffe. Og bare nyde den flotte udsigt.”

 

Voila! 10 stk. alternative gaver leveret til døren, som vil sprede max meget glæde til alle, der modtager dem. Vi vildt gerne høre, hvad I ønsker jer i år? Måske du skal tilføje et af #verasdamer ønsker til din ønskeseddel <3

 

Faktisk kan du let som en leg give oplevelser fra Veras til alle dem du elsker. Læs om vores forskellige muligheder lige her. Uanset om du vil give en oplevelse til butikkerne, til Veras Market eller Veras Tøjbytte koncept, fikser vi den fineste gave!

 

Vil du have meget mere juleinspiration? Hop videre ind på magasinet, hvor vi har max fokus på en brugt jul og udlodder nice præmier alle hverdage <3

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>