Dør over denim

Forleden havde jeg et par stramme jeans på, og semi fem mennesker kommenterede: “Det er sjældent du går i stramme bukser” – og det er det faktisk også!

 

Det er langt i mellem at man ser mig i et par stramme jeans. Som ung hang jeg ikke i andet (!) – det startede med Diesel perioden, så blev det til Miss Sixty, men jeg fandt hurtigt min gode ven Hr. Acne, som jeg nok i tidens løb har spenderet over 20.000 kr. på – bare i skabet har jeg stadig 12 jeans….  Som jeg aldrig længere går med…

 

Jeg ved ikke om det er min mås, eller om det er min stil som har ændret sig betydeligt, men alt der sidder stramt føler jeg ikke for på det nederst parti for tiden. Kender I det? I perioder hvor alt ikke sidder 130%, så har jeg det lidt lækrere over højtaljede vidde bukser. Og som en gammel dame, så er det altså bare liiiidt lækrere, at han kunne bevæge sig, og ikke at skulle holde maven inde og bikse med (uden at nogen ser det) at åbne øverste bukseknap hver gang jeg sætter mig ned.

 

Jeg dog i længere tid haft det lidt vildt over denim. Den helt standard lyseblå denimfarve. Købte mig et par fra Monki (Taki modellen) for et halvt år siden, og har boet i dem lige siden.

 

Weekday og Monki, som jeg i forvejen har en highstreet kærlighed til, har begge netop lanceret deres nye denim kollektioner for forår/sommer (bare dét at der kommer sommervarer i butikkerne gør mig SÅÅÅ GLAD!).

 

Hos Weekday udsete jeg mig allerede et par oversize-boyish favoritter under modeugen til deres event i Kødbyen, og hos Monki kører de stadig videre i 70’er universet, og bruger masser af flotte kobber trykknapper, som er SUUUPER sweet! I sær har de en gulvlang nederdel som er FOR HJERNEDØD! Og Acne ligger bestemt stadig mit hjerte nær, men jeg har erfaret, at jeg hellere vil have 5 par highstreet jeans (som stadig er i god kvali, pasform) end ét par Acne jeans.

 

Det mest optur er, at I lige nu kan få 30% hos Weekday hvis I køber 2 par jeans, og hos Monki har de 20% på alle jeans! Win win!

 

I kan se mine favoritter herunder.

 

// Rebecca Vera

Weekday


  

Monki

      Skærmbillede 2016-02-26 kl. 08.52.40

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>