Duften af mand

Sponsoreret indlæg

Jeg er omsider hjemme i København efter en fantastisk tur på Roskilde Festival. Det var min 11. af slagsen, og selvom jeg ikke bor i en ‘rigtig’ Roskilde lejr (ude i smatten, som det hedder sig) længere, og selvom mit faste Virum hold Roskilde folk ikke længere tager på festival, så føler jeg stadig jeg er 16 år. Og jeg har præcis samme fest som dengang. JEG ELSKER simpelthen den festival SÅ højt!

Det har jo været SÅ ekstremt varmt, og jeg har selv haft svært ved ikke at rende rundt og lugte af gnu. Og det har været lidt af en test. Også selvom jeg har været i bad HVER dag, og flere dage endda to gange. Ikke særlig normalt for mine tidligere år. Jeg jo en rigtig danseglad type, og det er umuligt for mig, at stå stille til god musik under koncerter. Man vænner sig jo (heldigvis) til lugten, men altså jeg tror først det rigtig gik op for mig, hvor meget Roskilde-typer stinker, da jeg i morges trådte ind i et overfyldt tog med festivalgængere. Fy for den!

For nyligt tilbragte jeg en dag sammen med de andre blogger-damer Emilie, Sara og Nanna, hvor vi skulle lege parfume panel. Det var sjovt! Vi skulle komme med vores umiddelbare tanker om forskellige dufte, og danne et (slet ikke stereotypt) billede på hvem der bar dem.

Under vores ‘session’ kom det da også bag på mig, hvor meget en mands duft egentlig betyder. Ikke fordi de nødvendigvis skal bære den ‘rette’ duft, men jeg foretrækker faktisk MEGET hellere end en fyr der dufter af mand, end én der har hældt en hel parfumedåse ud over sig.

For mig så kan en mands duft overskygge alt – det gælder naturligvis også hvis han lugter af sved. Men hvis han dufter virkelig godt, kan det faktisk (næsten) være ligegyldigt hvordan han ser ud. Altså næsten. Jeg elsker især den rene duft af mand, når han lige er trådt ud af badet og stadig er lidt våd. Mmmmm.

Og props til mændene på Roskilde. De var meget mere soigneret end jeg huskede. Og de duftede rent faktisk (bedre og) mere af parfume end jeg selv. Det er jeg overbevidst om.

Videoerne har floreret lidt rundt på Euromans hjemmeside de sidste par uger, men hvis ikke du har fået set dem endnu, så tag et kig. Det er faktisk lidt grinern.

Og der er hvert fald allerede flere mænd som har set dem. Da jeg stod og hørte Dixon på Apollo scenen i mørket, faldt jeg i dans med en fyr. Efter vi havde danset lidt, så fyrerede han gud hjælpe mig en kommentar om: “Nå, hvordan synes du så jeg dufter” af. HAHA! Jeg døde! Hvor efter han refererede til videoen fra Euroman.

I kan se videoerne her og her.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>