En blød overgang til efteråret i ECCO SOFT 7

Sponsoreret indlæg

 

De seneste par år, har jeg egentlig været mest tilbøjelig til at gå i lavskaftede sneakers, men jeg har fundet ud af, at skaftet i sig selv varmer ret meget, og med min (stadig) store kærlighed til vidde culotte bukser (og generelt bukser der stumper lidt), så ser det ret cool ud, at skoen går over anklen.

 

ECCO SOFT 7Det er den perfekte overgangssko fra sommer til efterår.

Som nævnt i et tidligere indlæg om, så er ret vild med, at de er lavet af læder. Både så jeg ikke får ildelugtende-sneaker-fusser, fordi de er åndbare, men også gør dem super lette er rengøre, nu vi går en våd tid i møde.

 Jeg er også blevet ret vild med den hvide bredde sål, som sniger sig frem i vidde lange bukser…. Og ja, jeg ved ikke hvad der er med de bredde bukser, men siden jeg opdagede deres eksistens, så har jeg seriøst ikke kunne presse mig selv ned i et par stramme Acne Jeans.

De seneste par uger, erDe seneste par uger er skoene blevet brugt flittigt. Sådan et par hvide clean sneakers går til praktisk talt også til alt i mit klædeskab. Jeg er har det selv ret vild med kombinationen med de bronzefarvede Mark Tan bukser.Skoen kan købes her, og findes i både i højskaftede og lavskaftede varianter, og også i sort.

Ecoo Style1Ecco Style 4

Et sporty sensommer look med bare ben. Selvom jeg ikke er meget for strømpebukser, så kunne en grov mørkegrå eller sort også sagens gøre det for mig.Velour quiltet nederdel, Monki // Sweatshirt, Adidas // Crop top, Adidas // Sneakers, ECCO SOFT 7

Ecco Style 5Ecco Style 6Ecco Style 7

Et perfekt efterårssæt jeg ville have på til hverdag.Stribede bukser, vintage // Sweatshirt, 5Preview // Sneakers, ECCO SOFT 7

Ecco style grå 1IMG_0019

Et typisk efterårssæt i mørkegrå farver, hvor den hvide sneakers lyser op! Jeg kan godt lide sammensætning af det feminine snit i bukser sammen med den grove herre skjorte.Grå denim bukser, Weekday // Uld ternet skjorte, Soulland // Sneakers, ECCO SOFT 7

Ecco Lyserød 1Ecco lyserød 2

Selvom det her outfit umiddelbart skriger meget sommer, så vil jeg uden tvivl et efterårssæt for mig! Perfekt med en sort læderjakke eller en oversize sweater.Stribet bluse, Ganni // Silkebukser, Stine Goya // Sneakers, ECCO SOFT 7

Ecco orange 1Ecco orange 2

Vidde bukser, Mark Kenly Domino Tan // t-shirt, Soulland // Ældre taske, Zara // Sneakers, ECCO SOFT 7

Ecco sort jakke 1Ecco sort jakke 2IMG_0038

Med min pt. yndlings overgangsjakke, som jeg tænker bliver perfekt som indendørs sweater til vinter.Jakke, 5Preview // Sneakers, ECCO SOFT 7

Ecco olivengrøn 1Ecco olivengrøn 2

Endnu et standard hverdags outfit til efteråret. Her i det tidligere efterår kan bomberjakken bruges som jakken, og til vinter som sweater.Quiltet velour bomberjakke, Monki // Denim bukser, Monki //  // Sneakers, ECCO SOFT 7

1 kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>