Shop Rebecca Veras kluns

Vores allesammens Rebecca Vera er endnu engang tilbage med hendes personlige, farvestrålende, altid unikke og max brugte stil. På vores webshop kan du altid shoppe og få inspiration fra Rebeccas garderobe under kategorien #shoprebeccaveras.

 

I dag og i morgen lander der masser af nye, sprøde genbrugsitems fra Rebecca Veras klædeskab og i denne omgang tager vi dig med på en helt almindelig dag i Rebeccas liv. Vi præsenterer et lille udvalg med vores absolutte yndlings styles, men heldigvis er der meget mere, hvor det kommer fra! Skynd dig ind på vores webshop, og få fingrene i det sprøde genbrugskluns, men vent  endelig ikke for længe der er jo kun én af hver.

 

Ses vi på webben – det tror vi vist nok! <3

 

Kærligst,

#verasdamer

 

 

Der er fuld gas på farverne – ja selv, når Rebecca Vera arbejder. Tjek lige den flotte Designers Remix kjole og den vildeste vintage jakke, som nu kan blive din!

 

 

Rebecca Vera holder kaffepause i denne blomstrede og behagelige kjole med en sprød vintage windbreaker over – bare lige for at spice det hele lidt op! Skynd dig og put det i kurven 😉

 

 

Sporty Spice vibes når Rebecca Vera hopper på cyklen til og fra møder. Vi er vilde med Hummel sættet og tjek lige, hvor cool et outfit det blir’ tilsat en lækker pels!

 

 

 Vi får så meget lækkert tøj ind via vores tøjbyttekoncept og fra Veras Market donationer og alt det skal slæbes frem og tilbage mellem kontor, butikker, markeder – you name it! ..Og alle hjælper til! Her er Rebecca Vera hoppet i laber turkis flyverdragt, der genial til at holde dig varm og cool, når en omgang genbrugsguld skal transporteres fra Veras Market til kontoret.

 

 

Til slut – man kan altså godt finde Rebecca Vera trille rundt i et hav af DFD-dyner, men bemærk, at det ikke er for sjov skyld. De kasserede DFD-materiale, vi får ind, bruger vi til vores #VcycleDFD kollektion, men selvfølgelig skal de materialer vi bruger også være i en stand, der er værd at sy til en jakke <3 Rebecca er her hoppet i det perfekte sorteringssæt bestående af smuk skjorte med shimmer effekt i kombi med vintage vest. Tjek også lige de rare og comfy uldbukser, som du kan få fingrene i lige nu under #shoprebeccaveras på webben.

 

 

Hey vidste du, at vi har en online webshop med over 1500 nye, brugte varer, som du kan shoppe eller bytte dig til? Faktisk rammer 10 nye, brugte varer webshoppen hver eneste dag. Vi har fri fragt med DAO over 800,- (ellers 40,-) og du kan også afhente gratis i butik. Og som en ekstra service giver vi 14 dages returret på alle køb.

 

Vi håber du ser noget du ka’ li’ – god weekend folkens <3

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>