En slange du ikke er bange for at træde på

Sponsoreret

 

OKAY! Nu har jeg snart været ECCO ambassadør i knapt 2 års tid, men det er der virkelig også grund til! De er godt nok innovativt tænkende og formår gang på gang at lave flotte sko, som er absurd behagelige at have på, og som jeg umiddelbart aldrig havde spået var ECCOs design og stil.

 

Ikke nok med, at de har bevist, at de kan finde ud at lave seje sporty kicks, så har de her til efteråret bevæget sig over i at re-tænke den kvindelige høje hæle form i støvler og stilletter i deres seneste ECCO Shape kampagne “Woman shape the world”. Og hell yeah, hvor vi kvinder skaber og former denne Verden! Og ECCO, I ved det! De skaber vores sko, så vi kan overtage verden. Ej, nu skal der heller ikke gå for meget Beyonce We Run This World i den, men ærligt, så har ECCO godt nok ramt fuldkommen plet den her gang.

 

I deres Shape kollektion leger de med slangeskind i FARVER (JA JA JA!), og endvidere, så er skoene smallere og mere kvindelige i deres udtryk – og stadig alt for latterligt dejlige at have på.

 

I kender det godt: I samme sekund jeg har købt et par nye sko, så VIL jeg have dem på med det vuns! I min iver for at flashe det nye par frem, så glemmer jeg, at nye sko altid giver mig vabler.

 

Jeg prøvede for første gang mine nye ECCO Shape sko under modeugen, og på trods af hævede fusser og masser af stå-op-tid, så fik jeg ikke en eneste vabel eller ondt i trædepuden. Det er mig stadig et mysterie, hvordan nogle producenter formår at lave sko med højde, som kan være så behagelige at have på, og endda også flotte.

 

Jeg har som altid hoppet i et par outfits, så I kan se hvordan jeg vil bruge mine flotte, blå slangeskindsstøvler sammen med kluns fra mit tøjbyttekoncept Veras.

 

Enjoy!

 

// Rebecca Vera


Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>