Endelig! Mobilopladning indbygget i møbler

Endelig så bliver der tænkt innovativt, og selvfølgelig kommer det fra svenskerne. IKEA er som altid frontløbere.

 

Jeg er så super træt af at være afhængig, at have opladeren som et fast inventar i tasken. Den fylder, og jeg har på fornemmelsen, at det også er derfor min ledning konstant gå i stykker. Sådan en ledning er bare ikke designet til at være on-the-go.

 

Jeg har tit tænkt på, hvornår der bliver opfundet trådløs strøm… Hvis det overhovedet er muligt? Altså hvor genialt ville det ikke være. I lufthavne, storecentre, caféer – i sær diskoteker. Kom ind køb en drink, og få ladet din mobilen op, mens du har den på dig. Jeg ville jo nærmest komme det sted alene af den grund.

 

 For selvom det ikke er noget problem at aflevere sin mobil til opladning, så det ikke altid, at jeg kan undvære den i de 30 min det tager. Måske jeg er bare er en smule for afhængig af den satans smartphone…

 

Hvertfald, så har jeg netop læst, at IKEA introducerer møbler hvor der er indbygget opladning. Du sætter møblet i kontakten, og så er der et område i møblet, hvor mobilen bliver opladt, ved bare at ligge. Og så virker det til ALLE typer telefoner! Slå den Apple (jeg er så træt af at de laver deres opladere om hele tiden!).

 

Møblerne kommer allerede i butikkerne fra medio marts. Jeg er stadig på udkig efter et sofabord, så mon ikke jeg venter til de lander om et par uger. Bedste nyhed evaaaaa!

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>