Få fat i mine bedste vintagegodter for kun 10 kr. i morgen

Så det i morgen, at det går løs kl. 17 nul dut, at det går løs i min butik på Nørre Voldgade 18, og jeg glææææææder mig!

 

Som jeg tidligere har skrevet, så holder vi sammen med Sustain Daily en række ekslusive events i Veras, og det første af slagsen bliver en eksklusiv tøjbytteaften, hvor du for blot 10 kr. får muligheden for at bytte tøj du ikke længere går med til andre brugte godter blandt de søde deltagere.

 

For at være helgradereret på, at du får nogle fede sager med dig hjem, så vil der også være et udvalg fra Veras, og jeg medbringer selvfølgelig også en masse fine sager. Blandt andet noget af det, som jeg netop har fundet på Samsø, som du kan se et større udvalg af her, samtidig med, at du kan blive klogere på hvordan du sikrer dig altid at købe genbrugstøj, som du ikke fortryder igen.

 

Prisen for deltagelse er en 10’er, og der er i skrivende stund stadig 5 billetter tilbage, som du kan være heldig at få fingere i lige her.

 

Jeg er der selvfølgelig med mit altid gode humør, og deler glædeligt ud af tips og gode råd til styling, og hvordan du udnytter hele din eksisterende garderobe – og i sær de ting, som du har medbragt, som du er i tvivl om hvordan hylan du skal bruge, men du måske ikke klar til at give videre til nogen endnu.

 

Se mere om eventen på facebook lige her! VI SES! Hav en herlig tirsdag <3

 

// Rebecca Vera

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>