Få looket: 42 sygt spot-on sporty items jeg må svede i

Jeg kommet i topform igen, og det er simpelthen SÅ dejligt at træne igen, selvom mit kraveben stadig gør en smule ondt.

 

Det er vel ikke noget nyt at det sporty look er er kommet for at blive. Personligt er hver mandag min lille søndag, og jeg har konsekvent aldrig andet på en løse jogging-lignende bukser og en sweatshirt på. På trætte mandage skal jeg have det behageligt!

 

Så der jo ikke noget bedre end at det er blevet ‘legitimt’ at have et fuld track-suit – og helt uden at se ‘doven’ ud. Det må også være min fordel ved at være selvstændig. Der er ingen jeg skal imponere på arbejdspladsen og klæde mig lækker for… Det nok på grænsen, men behageligt tøj (og fodtøj for den sags skyld – jeg lyder som min moster…) er med tiden nærmest blevet ligeså vigtig en faktor som at det er pænt.

 

Vi har fået en masse flot ind i Veras (kommer online i ugen), som jeg hoppet i og guider til mine favorit hoodies, tees og så har jeg fået det ret vildt over ribbet ting!

 

Og mangler du at komme i tip top form, så kan du få din mandags-dans med min favorit fra Drakes nye album:

// Rebecca Vera

‘Helt sikkert’ hoodies 

1. Hoodie, Goscha Rubchinskiy // 2. Hoodie, Fila // 3. Hoodie, Weekday // 4. Bukser, Veras // 5. Hoodie, Samsøe Samsøe // 6. Hoodie, Weekday // 7. Hoodie, Good Girls Club Copenhagen // 8. Hoodie, Monki // 9. Hoodie, Envii // 10. Hoodie, Muf10

Nettede fornøjelser

1. Kjole, H&M // 2. Nederdel, H&M // 3. Sneakers, Bianco // 4. Sports BH, Topshop // 5. Kjole, Mads Nørgaard // 6. Bluse, Monki // 7. Tank top, Veras // 8. Cap, Topshop // 9. Top, Puma // 10. Nederdel, Veras // 11. Nederdel, Gina Tricot

Tees med statements 

1. T-shirt, Ganni // 2. T-shirt, Veras // 3. T-shirt, Envii // 4. T-shirt, Good Girls Club Copenhagen // 5. T-shirt, Alis // 6. T-shirt, Saks Potts // 7. T-shirt, Won Hundred // 8. T-shirt, Monki // 9. T-shirt, Ganni // 10. T-shirt, Stella McCartney

Behagelig baggy bukser

1. Træningsshorts, H&M // 2. Træningsbukser, Envii // 3. Sports BH, Veras // 4. Træningsbukser, Monki // 5. Træningsbukser, Adidas // 6. Træningsbukser, Adidas // 7. Træningsbukser, Zara // 8. Træningsshorts, H&M // 9. Træningsbukser, Ganni // 10. Træningsbukser, Envii // 11. Træningsbukser, Veras

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>