Få Roskilde viben ind i hverdagen

Jeg har siden jeg var 15 været på Roskilde med undtagelse af året jeg blev student, og året jeg var på udveksling i Melbourne. Og jeg elsker virkelig Roskilde. Når folk i løbet af foråret spørger: “Skal du på Roskilde i år?”, så er det helt 100, at selvfølgelig skal jeg det!

 

Jeg elsker alt ved festivaler! Musikken under åben himmel, hvor jeg får optur over at lytte til artister, jeg ikke anede jeg brød mig om, at ALLE danser og chiller rundt, at alle er så overskuds-agtige, optimistiske, hjælpsomme og jeg kunne blive ved.

 

Men mest af alt, så elsker jeg, at folk er den bedste udgave af dem selv på festivaler (hvis vi lige ser bort fra, at det med det beskidte). Folk viser deres indre optursmenneske frem, og tør at være helt sin egen (eller den som de altid har haft lyst til at være) og inderligt fra hjertet er den bedste version af sig selv!

 

Til trods for, at jeg bestemt har mærket Roskilde viben alle år siden jeg var 15, så synes jeg slet ikke, at i år var som det plejer. Jeg har overvejet om det er fordi, at jeg er blevet en smule for gammel, men alder er jo bare et tal. Måske er det fordi, at jeg ikke sov på festivalen? Måske fordi jeg ikke var i en konstant rus af alkohol? Nogle gange forstår jeg ikke hvordan det nogensinde var muligt for mig, at drikke non-stop i 7 dage i streg, hvor jeg knap nok sov?! Så måske er det faktisk lidt alderen?!

 

I år har det ikke været alkoholen og festen som har slået mig omkuld, men arbejdet. Og det er nok også derfor, at jeg aldrig ægte kom i den samme Roskilde stemning, som jeg plejer og som jeg elsker. Den stemning, hvor det eneste formål med dagen er, at jeg har det lækkert og hygger mig. Hvor jeg bruger anede af tid på at at snakke med random typer, som jeg aldrig ville møde i hverdagen, hvor jeg slår mig ned i lejre med fremmede, fordi de er nice, og prioriterer min tid, som var det min sidste dag i livet.

 

For mig var Roskilde i år, som at afvikle tre markeder om dagen, hver dag, i 12 dage – tilsat regn, mudder og stive mennesker. Ærligt, så har jeg aldrig har jeg prøvet noget så produktionsmæssigt hårdt før i lang tid. Meeeen hvor var det også det hele værd!

 

Jeg står sjældent i butikken eller tager også sjældent direkte af kunderservicen i Veras, og derfor så har jeg heller ikke så meget direkte kontakt med kunderne i Veras. På festivalen var jeg tilstede hele tiden, og følelsen af, at stå overfor så mange søde festivalsgængere, som anerkender ens koncept og roser idéen og Veras tilstedeværelse – også på Roskilde, var helt igennem en fantastisk følelse!

 

Måske er det også fordi, at Roskilde ikke kun handler om, at du har det helt rigtige outfit på kroppen (læs: ydre værdier), men i højere grad mere om de indre, og når overlevelsen følelsen træder i kræft, og det bliver koldt og vådt, så fatter folk konceptet på en helt anden måde. Jeg hørte flere gange “Det for godt til at være sandt”, at de “gratis” kunne få nye klude på kroppen ved at betale med dit beskidte, brugte tøj. Men det er det ikke <3

 

Festivalsgængere vil hellere bruge penge på ting de får nydelse af (som betyder noget), og måske også derfor, at mere naturligt ikke at bruge uanede mængder at penge på at se lækker ud, når du snildt kan det i brugt tøj.

 

Jeg håber virkelig af den her nye måde at tænke (over)forbrug på stikker lidt dybere end blot på Roskilde, og folk tager værdierne med hjem i hverdagen. Veras værdier på Roskilde giver jo også bare SÅ god mening: Deleøkonomien og fælleskabet er i forvejen i højsædet, folk tør være hvem de har lyst til at være og føle sig selv (og gå klædt ligedan), og folk tænker en smule mere på miljøet takket være Roskildes højnede fokus og krav til boderne. Ja, og så mangler vi bare lige, at folk stopper med at overforbruge så satans meget og smide ud, fordi det igen igen er det “letteste”. Også på Roskilde!

 

Hvert fald, så er jeg pavestolt, og mega glad for alt gik over alt forventning!

 

Tak til mit fantastiske Veras team, og til alle de geniale samarbejdspartnere, som jeg havde med til at gøre det endnu mere optur for festivalsgængere at komme forbi. Glad, stolt, udmattet og alligevel, så glæder jeg mig helt sygt til næste år!

 

Fortryder dog helt, at jeg ikke fik delt flere billeder på insta, så nu får I altså et læs her! Hav en lækker onsdag!

 

// Rebecca Vera

 

Med de bedste damer Nina og Fanny til Cashemere Cat, da solen lige markerede sig lørdag eftermiddag.

 

Mine Roskilde must haves var uden tvivl mine nye farverige solbriller fra Vic fra Ace & Tate, og en masse guld hoops fra Maria Black. Solbriller og øreringe kan jo serøst får den mest brugte mus til at se fresh ud!

 

 

Humøret var højt trods regnen. I Veras kluns og regnjakke fra Wonhundred.

 

 

To søde nuller, Rasmus og Karo i Veras stand.

 

img_1725.jpg

 

Washa sørgede hver dag for at hente festivalsgængernes beskidte kluns og returnere det rent. Et seriøst genialt koncept!

 

 

Karo og Maj med opturs hoops fra Maria Black.

Bonobo var nok min yndlings koncert sammen med Modeselektor (jeg er jo også en technotøs), selvom Phlake satme også leverede varen!

 

Tirsdag havde vi besøg af Crossfit Copenhagen, som gav en times gratis work out session. Bare lige hvis min krop ikke var smadret nok af at slæbe kasser og sortere tøj, så sørgede de her to damer for at gennem smadre min krop, så det kunne mærkes dage efter! Godt vi havde Maté Maté ombord, som hver dag gav os en smuuule ekstra energi i deres frådern te-drik (MEGET bedre og sundere end Redbull… Jeg siger det bare).

 

 

Super frisk type!

 

Den her dame skylder jeg seriøst en kæmpe tak, som holdt mit brok ud og hjalp mig med at pakke ned med mig søndag… Når ingen ægte magter det. Tak, Marline <3

 

 

Instax Danmark havde givet os et par kamera med, så vi kunne skyde old school billeder af de søde festivalsgængers gode stil i Veras. En sikker festivalsvinder, og en ting vi også begynder på til alle de søde Veras medlemmer, som kommer forbi shoppen. Jeg tænker familie opslagstavle!

 

Find en ting vi alle elsker…

 

Min søndags følelse – havde det som dukkerne og plejede mig selv med alt for meget rå fisk! Det hjalp lidt… Vi ses næste år!!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>