Farverig sensommer skydning

Sensommeren brager igennem med opturs-vejr! Hvad skal der ske for at det danske forår- og efterårsvejr pludselig er gået hen og blevet ønske-sommervejret?!

 

Hvis jeg så bare kunne holde lidt fri. Men nej… Jeg mærker mere og mere hvad folk har prædiket om med det selvstændige liv, som ikke er just så fleksibelt, som jeg havde en forestilling om. Jeg kan jo godt gå før fra arbejde, men så ved jeg også bare, at jeg ikke nyder aften, for arbejdet følger med i hovedet hele aften.

 

Jeg har travlt, men det er jo ingen nyhed. Heller ingen nyhed at klokken er halv syv, det er fredag aften, og jeg har været nødt til at aflyse aftaler, fordi jeg stadig ikke er done med work.

 

Men nyheder i Veras er der til gengæld nok af, og nok også derfor jeg har så latterligt travlt igen. Vi lancerer d. 3 oktober mandetøj i swappen, så kommer der snart styling-events i efteråret nu hvor Veras Market lukker ned for sæsonen. Og ikke mindst, som jeg glæder mig sygt til, så er jeg i gang med at producere max video-content til Veras nye youtube kanal.

 

Derover, så har jeg arbejdet intenst på at forbedre min hjemmeside. Det er jo gået (lidt for) stærkt for sig, og der var en masse funktionaliteter som jeg ikke havde med fra start af, som heldigvis næææsten er done. I fatter slet ikke hvor lang tid det tager at få fikset ‘småting’, og hvor uanede mængder af tid, som jeg bruger på at snakke med drenge fra mit webbureau (Ruby Studio, som btw. er SÅÅ dygtige!). MEN, nu den næææsten klar. I den forbindelse var jeg ude med endnu en dygtig mand, nemlig Tom McKenzie, som hjælper mig med at skyde billeder til Veras. Vi skyder flere med damer og mænd tirsdag, men i går tog vi lige nogle prøveskud af mig. Og jeg ELSKER seriøst den farvede legeplads!

 

Se et lille udpluk her herunder. Hvad synes I? Sej location, ik?

 

// Rebecca Vera

_mg_7675 _mg_7800 _mg_7835 _mg_7851 _mg_7863 _mg_7877

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>