Find mig på Roskilde og bliv Årets Optursmenneske!

WUHUUU! ROSKILDEEEEEEEE! Hvad sker der for tiden går så hurtigt, så er vi pludselig i slutningen af juni, og det er Roskilde i morgen! Og selvom jeg lidt af blevet en gammel dame, og 80% af mine venner ikke tager afsted længere, fordi det bliver lidt for abefest for dem, så SKAL jeg saftsuseme afsted HVERT ÅR!

 

Det er jo slet ikke første gang jeg skal ned og bade mig urinstøv. Nej, i år skal jeg afsted for 12. gang! Hvert år siden jeg var 14 år lige med undtagelse året jeg blev student i ’07 (hvor det øs regnede!), og da jeg i ’12 var udveksling i Melbourne (hvor der også var skidt vejr). Lucky me!

 

Selvom Roskilde på ingen måde er som det var tilbage i 2003, så er festivalen fast på min sommerplans-liste. Jeg SKAL afsted hvert år! Jeg gider ikke at være én dem (læs: Mange af mine venner), som sender semi panikkende runde-sms’er et par dage inde i opvarmningen, hvor de vil gøre ALT for at få en billet, fordi København åbenbart er noget er det mest nedern at være i når Roskilde går løs. Og det kunne jeg godt forestille mig taget i betragtning af hvor mange optursmennesker som der er dernede!

 

Og netop af samme grund skal jeg derned i år! Og jeg GLÆDER MIG SÅÅÅÅ MEGET!

 

For første gang i år, skal jeg ikke derned kun for at feste, men også for at arbejde. Jeg skal nemlig lave web-tv for intet mindre end vores alles sammens click-bait lover og nyhedsmedie number one: MetroExpress!

 

Siden jeg fik lov til at interviewe Mogens Lykketoft under Distortion sidste år, har jeg gerne ville prøve kræfterne af med mere tid foran en skærm (hvor jeg vil realisere endnu en lille pigedrøm, om at være tv-vært) – og det skal jeg så i år!

 

Hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg jo jeg er ret grinern (!) – og jeg lover jer, at jeg nok skal få jer til at dø af grin! Om ikke andet fordi mine Roskilde gæster er optur!

 

Jeg hver dag på jagt for at kåre Årets Optursmenneske på Roskilde 2016. Folk er SÅ MEGA kreative på Roskilde, og viser for real deres sande jeg igennem random, original, opfindsom og opturs påklædning. I ved, både når det er godt vejr (mod støv, sol, varme), men også når det er dårligt vejr (regn, mudder, kulde), så er folk så skide opfindsomme til at fikse en beklædning mod støv eller en regnjakke af Netto poser. Og vil hylde dem for deres kreativitet!

 

Jeg går i marken hver dag og kårer hver dag èt optursmenneske, hvor I lørdag kan få lov til være med til at bestemme hvem der vinder titlen som Året Opturmenneske 2016 på MXs website.

 

Jeg vil selvfølgelig opdatere jer her på bloggen, på min Veras facebookgruppe, hvor jeg deler det direkte facebook-link og selvfølgelig også filmene når de løbende er oppe.

 

Synes du, at du eller kender du en som skal kåres som dette års Optursmenneske, så husk at send mig et praj på snap (@rebeccavera), instagram (@rebeccaverastahnke) eller på min mail verascph@gmail.com. Og husk at hashtag løs med #VerasOpturRF16, hvis du vil nominere din ven eller veninde!

 

// Rebecca Vera

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>