Fine forårsfrøkener: Snup stilen fra Veras Market

Foråret er landet, og #verasdamer ved som altid, hvordan du skal klæ’ dig. Vi har samlet de bedste forårstendenser fra Veras Market, så du kan snuppe loppestilen! Og så kan du jo lige så godt forberede dig max på i morgen, hvor det går løs med Veras Market for første gang i år. Juhuuuu <3

 

Kan du mærke det? Lyse nætter, fuglefløjt ind af vinduet og bare ankler i skoene. Foråret er landet, venner!  Det betyder varmere vejr, lettere tøj og heldigvis en masser alt for optur Veras Markeder fra i morgen af! Hold sjæææft manner, vi har savnet jer så frygteligt meget.

 

Mens vi venter, giver vi dig her lidt inspiration til din brugte forårsgarderobe. Frem med pasteller, blomstermønstre og lette forårsjakker – det er altså det, der spiller max lige nu – men det ved du jo godt. For hvem har bedre stil end alle jer #verasdamer, som har tjekket Veras Market ud gennem sidste sæson?!

 

Få dit loppefix stillet på webben, der lige nu bugner af brugte forårsvarer og læs så ellers med her, når vi inspirerer dig til at snuppe stilen fra nogle aaaalt for fine forårsfrøkenner <3

 

Kærligst,

Veras damer

 

 

 

1. Mix and match til pastello perfektion

Se de her seje damer, der sidste år skabte en masse kulør med deres alt for sprøde stil. De pink fjerbukser (to die for!), de gule strømper og den max seje 90’er windbreaker skaber de mest crispy farvekombinationer og en happy-feeling! Du kan jo også vælge at holde dig til tone-in-tone og køre fuld pink eller fuld denim? Rimelig blæret, hvis du spørg’ os!

 

 

Find pasteller på webben

 

 

2. Retro stilen i varme farver

Det her skønne par stråler i deres matchende Dr. Martens og orange toner – how cute is that? Vi er vilde med hendes smukke lingeritop eller kjole (hvem ved?) stylet med et par højtaljede brune jeans. Også ret perfekt til det danske forår, der (for det meste) kalder på både lange bukser og sommertoppe. Og se lige den seje lady med sin beret hat, solbrillen og de brune fløjlssmækbukser. Vi får lidt vibes fra 70’erne, og vi er vilde med det!

 

Tjek vores “retro rebeller” ud og få din 70’er på

 

 

 

3. Max modige maxidresses

Fuld leo eller fuld pink? Mega seje det er maxikjoler i hvert fald – det kan vi vist ikke komme udenom! Til højre et brag af en pink sommersag i smukt plisseret materiale med blomster. Og så et gennemført look med en klassisk Louis Vuitton taske, store runde solbriller og et par plateau sko til at komme lidt op i højden. Yes, det er godt set! Vores loppelady til venstre dyrker i stedet et leo-look med matchende taske, svedig kasket og åbne sko. Animal-amazing! Vi er vilde med det!

 

 

Tjek vores brugte kjoler – der lander nye hver dag

 

 

4. Mix ‘n match til perfektion

Hurraaaa for lag-på-lag, mix af prints og tekstiler! Hold det i samme tone eller stil, og vi lover, det ikke bliver rodet at se på – tværtimod, så giver det sååå meget personlighed at mixe materialer, mønstre og længder. Tjek de blomstrede detaljer på den lange frakke, og se hvordan den ternede krave (love it!<3) går igen i den ternede kjole. Clever! Eller hold silhuetten mere clean, hvis du er til det – men match tern og striber, som cool @mariamollerdk gør her til højre.

 

 

Blær dig med blomster

 

 

Glæææææd dig – det gør vi!

Vi glæder os så vanvittigt til, at vi igen kan samles til markederne i morgen. Vi glæder os maaaax til at stå klar med åbne arme, luftige highfives og afstand og byde jer velkommen til Veras Market for femte år i træk! Vi glæder os til at se din optur loppestil i morgen – som altid kommer vores husfotograf på banen og knipser løs. Så hey – giv den hellere hele armen altså 😉

 

 

 

Læs også:

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>