Flere selfies med dobbelthager og bumser, tak!

Da jeg var lille tænkte jeg altid på, at: “Hvis jeg nu havde perfekte, lige, hvide tænder, så ville jeg altid smile og være lækker på alle billeder”. Oooog hvis jeg nu liiige var sådan og sådan, og så ud på den og den måde.

 

Det kom så vidt, at jeg sad og googlede, hvordan jeg kunne få længere ben ved at få en underlig form for “bøjle” boret ind i mine ben, som kunne strække dem længere. Noget de bruger i Asien… Sygt flovt, når jeg tænker over det. Som om, at jeg ville være mere lykkelig med længere ben.

 

Men måske vil vi altid stile efter alt det vi ikke er og har?!

 

Jeg ville gerne have mørkebrune øjne og krøllet hår, have længere ben, være fotogen og være bedre i skolen (eller måske bare være bedre til at prioritere det), så jeg ikke endte som en 02-tals student. Meen jeg fik jo alligevel mit drømmejob og skabt et “perfekt” liv for mig – på trods af alt overstående.

 

Vi har længe være ramt af en tendens, hvor filtre og facetune er blevet alles bedste ven. Og selvom vi alle nok ved, at vi ikke kan sammenlige os med hvad vi ser på instagram, så er jagten på det (i nogens øjne) “perfekte ideal” nok et lidt (uopnåeligt) mål, som jeg kun tror er med til at forårsage, at vi sammenligner os med det, som vi ikke er og har – i stedet for at embrace alt det vi er og har – og følelsen af af være ‘mislykket’ og dermed ikke “ligeså perfekt” som de andre kan tricke enhvers kvinde selvtillid. Inklusiv min egen.

 

Heldigvis, så virker det som om, det er blevet langt mere cool at vise sig frem i et mere realistisk og upoleret lys, både i hverdagen, og også på modebranchens scene, som ellers har fremstået så picture-perfect. Uperfekte kroppe pryder forsider, instagram-konti og brands bruger ikke kun modeller, som ikke er “samfunds-perfekte”, men modeller, som vi rent faktisk kan se os selv i med hængebryster, appelsinhud og skæve tænder. Det perfekte billede af hvordan en kvinde “skal” se ud er heldigvis ved at forsvinde – og på trods af, at de helt iscenesatte lækre, perfekte instagrams nok stadig er dem, som nok flest vil like, så er det for mig ikke dem, som jeg bliver inspireret af. Langt fra, så skriger det for mig af usikkerheder om anderkendelse. Og hvor nedern må det ikke også være at være ikke at ligne “sig selv” som folk det filter folk “ser” en på instagram?

 

Som jeg også skrev om i power-kvinder-issue Modemagasinet IN, så vil jeg gerne være med til, at kvinder støtter mere op om hinanden og løfter sammen i stedet for at sammenligne sig med hinanden. Som også er noget, som jeg prøver jeg at give videre gennem Veras.

 

Jeg er SÅ taknemmelig for, at der de seneste år endelig er ramt en distruption af hvad det “perfekte liv” er. Med alt fra hvordan vi “skal” arbejde, klædes os til hvordan vores kroppe skal se ud på. Der er flere i min omgangskreds, som også eksperimenterer med det, at have flere kærester, og selvom det aldrig bliver noget som jeg tror jeg kan, så synes jeg det er SÅ fantastisk, at folk tør gøre mere og mere hvad DE føler er det rigtige, i stedet for at læne sig op af normalen i samfundet.

 

Flere modige kvinder – og mere ærlighed om det uperfekte liv. JA TAK!

 

I denne uges #VerasFaves har vi valgt at fokusere vores serie, at vi er lækrest, når vi ikke er på. Vi embracer alle de situationer i billeder, som vi normalt ville have skåret fra, for vi er jo helt perfekte som vi er – helt ubevidst, også når vi ikke er 100% tror vii er det foran kameraet.

 

Glid ind i et eventyrligt Alice i Eventyrland, og så hvor mange perfekte “fejl” du kan finde!

 

For kan vi ikke alle blive enige om, at det er langt mere spændende at se andres liv fra en mindre poleret vinkel – og ikke mindst leve sit eget med overbevisningen om, at det uperfekte liv faktisk er helt perfekt?

 

Alt tøj er fra Veras og bliver sat online hver dag kl. 10 i løbet af ugen <3

 

Kærligst,

Rebecca Vera

 

Modeller Coco Maddision og Lea Maria

Styling Viktoria Gulbrandsen & Rebecca Vera

Foto: Sarah Buthmann

 

I just wanna play!

Shorts, 200 DKK (online torsdag kl. 10)// Bluse, 250 DKK  (online torsdag kl. 10)

 

Lost cowgirl

Overalls, 230 DKK (online fredag kl. 10) // Skjorte, 250 DKK (online fredag kl. 10)//  Espadrillers, 180 DKK/point (online lørdag kl. 10)
Sandaler, 180 DKK/point (online lørdag kl. 10) // Kurvetaske, 200 DKK (online torsdag kl. 10) // Shopper, 480 DKK (online fredag kl. 10) 

 

A ticket to the candy shop!

Nederdel, 480 DKK (online lørdag kl. 10) // Nettop, 250 DKK (online lørdag kl. 10) // Træsko m. hæl, 250 DKK (online fredag kl. 10)

 

Hi tie dye!

Tie dye kjole, 360 DKK// Skjorte m. flæser, 300 DKK

 

Flower squad

 

Vi er alle helt perfekte, dejlige og smukke, som vi er og vi kan alle lege modeller – også selvom vi ikke er fotogene, for det naturlige er jo 100p det perfekte!

 

Vi glæder til at se jeres (u)perfekte hoveder fylde gaderne og vores feed.

 

#VerasFaves lander hver dag i shoppen & swappen klokken 10. Stay tuned på insta, hvor vi teaser morgendagens nye varer.

Psst … Husk at du som medlem af Veras (99 DKK/måneden) får 10 % rabat på alt, og veklse dit brugte tøj til nyt, så du altid har en trendy og fab garderobe til gavn for miljøet! Læs mere her <3

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>