Fra festival og modeuge til rutinepræget hverdag – ja tak!

Puha-da-da for en uge. Ikke nok med, at jeg til hver modeuge har en smuuule FOMO, så har faktisk (!) til denne KUN været til de shows og events som gav mening for mig, og ikke for meget fest til den lyse morgen, selvom jeg nok har fået for meget indenbords alligevel. Jeg er jo svagdrikker som bare fanden, og bliver fuld efter to genstande. Men stadig, så synes jeg godt nok stadig, at det har været en hård omgang.

 

Var til modeugens sidste event i går aftes, og på trods af diverse fristelser, så måtte jeg vende hjem efter blot 40 min ude. Jeg kunne simpelthen ikke mere small-talking, og det ene glas bobler som jeg prøvede at slupre i mig, vendte sig i mig.

 

Det er pudsigt, for det er første gang, at jeg faktisk oplever, at jeg er blevet en smule menneske-sky. Jeg betrager ellers mig selv som et super socialt anlagt menneske, og jeg får i den grad energi af at være omgivet af folk 24/7, men lige i går fik jeg for meget. Jeg havde bare lyst til at ligge i min seng med en kebab og se Netflix… Alene! Og det gjorde jeg så.

 

I dag vågnede jeg op tidligt – uden tømmermænd – tralulajlaj. Pudsigt, som jeg glemmer altid hvor fedt det er at have en søndag, hvor jeg er frisk. Ned på loppis, hvor jeg købte alt alt for meget, men tror det er første gang i måneder, hvor jeg er afsted til andre end mit eget (hvor der stadig er ledige stande til Veras Market på søndag). Jeg har simpelthen fået arbejdet, bagt boller, vasket tøj, lavet lasagne til aftensmad og ikke mindst, så har jeg nydt, at modeugen, bryllupper, festivaler, fødselsdag er overstået.

 

Jeg glæder mig virkelig til at komme tilbage til en helt normal hverdag (så normal den nu engang kan være), og ‘bare’ gå på arbejde om morgen og hjem igen, og få lidt rutine og rytme ind i hverdagen igen. Jeg lyder jo som en gammel dame, men Gud hvor jeg glæder mig. Kender I det lidt, eller er det mig som er lidt random her?

 

Men I skal da hvert fald ikke snydes for de sidste par dage i billeder! Der er mange!

 

// Rebecca Vera

Bukser fra Weekday og stilletter fra ECCO.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>