Genopfrisk dine loppeskills: 6 fif til den ultimative loppegæst

Vi har holdt over TO (!!!) måneders pause fra Veras Market. Faktisk det længste break nogensinde i vores historie <3 Så genopfrisk dine loppeskills og bliv den ultimative loppegæst.

 

Shiiiiiiit. Vores små loppehjerter kribler derudaf for at komme ud og loppe max med jer! Siden Veras startede har vi ALDRIG gået i så mange uger uden et loppe i jeres alt for gode og spraglede selskab. Det er ret tankevækkende og helt tosset at tænke på.

 

Men venner – det optur er jo, at vi kommer ud og lopper sammen igen lige om lidt. Der er faktisk intet mindre end seks dage til det går lop-amok under Buen for første gang i år. Vi skyder loppesæsonen i gang på søndag den 24. maj med brugt kluns, søde mennesker og alt for meget kærlighed <3

 

Men nu har du jo allerede gået rundt et par måneder uden at træne dine loppeskills – og vi er faktisk lidt bekymrede for dig. Kan du huske, hvordan du bliver den vildeste loppegæst på et loppe? Neeeej – okay, så skal vi selvfølgelig nok hjælpe dig til at komme ind i kampen, så du er max klar til på søndag.

 

Vi guider dig til de 100 p obligatoriske lopperegler, der både gør et loppe lidt sjovere og din dag lidt nemmere. Læs med her og gør dig selv til den ultimative loppegæst!

 

Kærligst,

Veras damer

 

1. Haps et loppenet med hjemmefra


Alt for flotte damer på Veras Market under Buen sidste september. Pssst. Bemærk lige de svedige outfits, flæseparaplyen OG selvfølgelig de hjemmebragte net. You go girls <3

Alle #verasdamer ved da, at “loppe-rule number 1″ er at have eget loppenet med hjemmefra, så der er samling på alt det nye, brugte kluns, der skal med hjem. Det er jo liiiidt sjovere at have et net med i stedet for en fyldt favn med brugte sager. Så kan du også bedre tjekke alt det labre kluns ud, der hænger i standene og skriger efter dig. Og hey – så er det jo ultravigtigt, at vi alle sammen kan passe lidt på kloden ved at bruge et net frem for plastikposer <3

 

Haps et af vores helt egne loppenet her

 

2. Planlæg, hvad du er på udkig efter

Det er altid en god id´e at være forberedt på enhver loppefest! Der er jo ingen grund til at købe for at købe. Selvom der selvfølgelig ikke er tvivl om, at det er langt bedre at købe brugt. Så damer, lav en plan (!) og find ud af, hvad det er, du er på udkig efter – så bliver det nemmere at styre alle de brugte fristelser. Og der er jo heller ingen skade sket, hvis du så alligevel hiver et par ekstra godter hjem.

 

 

3. Hav strømpebuksen på hjemmefra


Der findes helt sikkert mange smarte fifs til, hvordan du kommer nemmest igennem et loppe. En af dem er strømpebuksen. Hvis du har strømpebukser på, kan du nemlig til hver en tid prøve kluns uden at stå med rumpen bar! Og det gør det altså bare lidt nemmere – og sjovere.

 

 

4. Hav et max budget

Det kan både være en sjov og god udfordring at sætte et max budget for en loppetur! Så har du nemlig allerede på forhånd sat en ramme for, hvor meget du har lyst til at kaste efter genbrugsguldet – og samtidig giver det dig muligheden for at prutte om prisen og være en hardcore loppegæst, der finder brugte godter til gode dadler.

 

 

5. Spot dine favorit standholdere


Svedige standholder i en svedig stand! Er det bare mig, eller får du også lyst til at springe direkte ind i sådan et farveladeshow? 

På med den usynlige kikkert og lav en scanning af stedet, når du ankommer. Spot og pinpoint dine favorit standholdere på forhånd. Hvis du kan lide deres kluns, så er der næsten med garanti nogle brugte godter på deres stativ, som bare skriger efter at komme med dig hjem (i dit brugte net selvfølgelig!). Deres stil afspejler nemlig som regel den garderobe, de har med til loppe.


6. Mål jeans og bukser rundt om halsen


Those blue jeans <3

 

Hvis du ikke har lyst til at stå med rumpen bar og har glemt strømpebuksen, så kommer her et lille hint fra os til dig. Hvis du falder over et par labre jeans, så kan du altid prøve at tage linningen rundt om halsen. Man siger nemlig, at dit halsmål er det samme som dit taljemål. Haha – jeg kan godt høre, at det lyder lidt som noget hokus pokus. Men vores søde praktikant gør det hver gang og siger det bare spiller! Altså vi lover dig selvfølgelig ikke noget, men du ka’ jo give det et skud.

 

Find labre bukser lige her

 

Vi glæder os til at se dig!

Vi skyder 2020 i gang under Buen på søndag den 24. maj fra 10-15. Stik hovedet forbi og hver med til at sikre en god, sjov og sikker loppefest, så vi kan holde loppe heeeele sommeren <3

Haps din stand til en af de kommende Veras markeder lige her eller tjek de kommende markedsdatoer ud her, så du ved, hvornår du kan komme afsted på loppe:

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>