Guide: Find den sprødeste vinterjakke på loppe til max 150 kroner

Glad Veras dame i turkis 90’er dunjakke til kun 90 DKK i Veras Stand. Haps jakken på søndag til Veras Market The Coat Edition – eller sælg selv ud af godterne med en stand

 

Godt nok har ordet løvfaldssommer været sidste uges buzzword, og jo temperaturen har været overraskende lækker den seneste stykke tid. Meeen – her i Veras er vi ikke så nemme at snyde. Vi ved, at de kolde temperaturer rammer igen lige om lidt, liiige så hurtigt som du får binget din nyeste Netflix-favorit. Og så skal du jo være beredt, ikk’?

 

I stedet for at drøne ned i den lokale high-street pusher, så anbefaler vi, at du bare dropper forbi det ALLERSIDSTE (hulk!) Veras Market under Buen i år – på søndag fra 10-15. Her kan du med garanti finde dig en ny favorit til frakke-samlingen, også endda til en brøkdel af prisen end hvis du hoppede i H&M.

 

Ikke helt overbevist? Læs med, og se selv hvilke standholdere vi spottede på markedet i søndags, der havde frakke-vidundere til salg for under 150 kroner. Det er da en rimelig vild pris for at holde varmen vinteren lang, ikk’?

 

Kærligst,

Veras damer.

 

 

Bombere – din prisvenlige Adidas-jakke

 

Cassandra Mallenberg har fundet sin seje vintage bomber i L.A., og solgte den i søndags for 150 kroner. Straight from L.A.! Det er altså en skarp pris.

 

Nej, det er heller ikke i år du har råd til at købe en Adidas vinterjakke. Øv bøv. Så gå efter at finde dig en sprød bomber i stedet! De har 100p samme sporty vibe, og hvis du finder en vintage-bomber, får du noget ingen andre har. Og helt ærligt – hvem ligger mærke til om der er 5 eller 3 striber på? We’re not counting!

 

 

Velour – ser dyrt ud, men er det ikke (yay)!

 

Janne Bjerregaard fik aldrig rigtig brugt sin velour bomber fra Only – så den havde stadig pricetag på! Derfor lå den også til 150 kroner i søndags – fra ny havde den kostet over 600 kroner.

 

Hvis du vil finde en frakke, der ser mega luksus ud – men hvor prisen er knapt så luksus – så er velour altså sagen. Velour oser af old Hollywood, og går så godt i spænd med de mørke vinternætter her i landet. Velour har været max on trend hele sidste vinter også, så der er med garanti en velourjakke eller to at spotte på markedet. Eneste minus er, at de jo ikke er vildt vandafvisende, men altså, vi kan jo ikke få det hele!

 

 

Læder – en sikker vinder

 

Veras Stand gemte på denne seje fætter af en læderbasse, som alllllee jo bare rendte rundt i i 90’erne. Den kan blive din for 90 kroner, hvis du hopper på Veras Market på søndag d. 21 oktober!

 

Du kan altid bruge en læderjakker. Vi vover pelsen (…) og garanterer, at de aldrig går af mode (og hvis de gør, så gå da med dem alligevel)! Du kan i hvert fald helt sikkert spotte en læder-fætter eller to på markedet. Om du er til en bikerchic-version eller en mere vintage inspireret (hello Matrix!) som denne, er der helt sikkert et godt kup at gøre. Kombinér dem med en varm strik og du er klar til at fronte vintermørket.

 

 

Shop de nyeste jakker på verasvintage.dk

 

 

Pels – fake it ’till you make it

 

Den gule pels fra Topshop har den glade standholder, Nina Rasmussen, selv købt på loppemarked. Denne ville hun sælge for blot 100 kroner!

 

Okay, du kan godt være heldig at finde en billig vintage pels til en god pris. Men under 150 – så har du altså virkelig gjort dig et scoop! Gå i stedet målrettet efter de fake af slagsen, så fornærmer du heller ikke din veganske ven. OG du kan få dem i alle de sjove farver! Hvem vil ikke gerne lyse op i vinternatten i gul, rød eller blå pels, der i dén grad holder dig varm selv i den ondeste frost.

 

 

Gå efter frakker med bindebælte

 

Naja Stilling solgte denne pæææææne og klassiske hvide vintagefrakke med bindebælte, hun kun skulle have 75 kroner for (den skulle lige have en rens) – OK vild pris for den slags kvalitet!

 

Kender du det ikke også? Du har fundet den fedeste vintage jakke i uld – også er den aaaalt for stor. Men som andet vintagetøj i for store størrelser, skal det da ikke holde dig tilbage. Gå efter dem med bindebælte, så kan du snøre den heeelt ind i taljen. Og har den så stadig lidt store skuldre? Det gør ingenting – rock dem som i firserne og du ser mega fierce ud.

 

 

Eller gå heelt oversize og own det

 

Vi spottede denne mintfarvede Topshop-sag i Veras Stand. Den kan blive din for 80 kroner på søndag! Bonus info: Det er Veras dame, Katrine, der har doneret den til Veras tøjbytte – den er fra hendes high-street elskende dage.

 

Du kan tit hapse de større størrelser til lidt billigere priser end de almindelige størrelser. Og så må du jo bare owne det! Husk også, skal du have plads til din Ganni-strik under frakken, er det altså ægte en god idé at have ekstra plads. En stor striktrøje under en stram frakke, og du ligner, well. Lidt Michelin-manden, ikk’?

 

 

Tern – behøver det virkelig være Burberry?

 

Josefine Ulrikka solgte denne sprøde Burberry-inspirerede duffelcoat. Nej, det er ikke ægte Burberry men den er et arvestykke. Rimelig sejt, ikke? Og prisen er det bedste – sølle 70 kroner kostede den!

 

Nej, du får ikke en ægte Burberry jakke til under 150 kroner. Meeen – du kan nok godt få noget der ligner! Som denne puffy sag, der da lige er sagen. Der er masser af jakker, der imiterer et større brand. Burberry er måske verdens mest kopierede frakkebrand, og halleluja for det. Hvorfor egentlig betale over 5 lapper for en jakke/trench med tern, når man kan få en anden jakke med nææææsten de samme tern for under 150 kroner på loppe? Så længe det ikke er en ægte kopi-fætter, ja så er vi helt nede med det.

Ses vi til Veras Market The Coat Edition til den vilde jakke- og frakkejagt på søndag under Buen fra 10-15? Ja vi gør da!

 

 

Shop de nyeste jakker på verasvintage.dk

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>