Gul(d) påskefeber

I dag vil jeg gerne dele min nylige craving for gul(d). Det er lige fået op for mig. Måske er det fordi det snart er påske, (jeg tror det ikke), men det som om der er gul(d)t i alt jeg gør mig. Det gælder ikke bare mit tøjvalg, men også hvad propper i munden, indretter mig i, sågar hvad jeg lytter til at musik (beachy raggaetune vibes er altså en guld farve).

Mit hjem har guld rammer, guld lamper, gule sofapudder og masser af gule toner i mine plakater.

IMG_0101

Dagens vigtigeste ingredienser består også af gule ting:

Morgenrutinen starter med Diana Kings og Shy Guy for fulde drøn. Den sang bliver man bare aldrig træt af, og hun er for mig guld.

Dernæst spiser jeg gult smør. Jeg spiser faktisk smør med alt jeg kan få lov til. Mmmm… Varme morgenboller og smør og ost (som jo også er gult).

Gule æggeblommer. Jeg elsker mine æg, og ikke mindst blommen i et smilende kogt æg til morgenmad. 

IMG_0092

Min morgenrutine på arbejdet. Byens bedste gulige æblemost fra Rynkeby.

IMG_0098

Cigaretter som giver gule tænder, gule fingre, og så fint står vokser her i vores gård med gul væg i baggrunden. Ja ja, det er røv usundt. Jeg skal nok stoppe snart…

IMG_0099

 Min trofaste følgesvend: Appelsin krokant fra Maribouuuuu.

Ligesom jeg flere gange har skrevet om, så er jeg en farverig tøs, og farvepalletten har ingen grænser, når jeg går weekenden i møde med humør og kluns i alle regnbuens farver. I dag har jeg desuden klædt mig i gul og guld fra top til stå. Udover at jeg selv bliver et gladere menneske af farver, så er det fantastisk dejligt med alle de kommentarer jeg får af kollegaerne. Jeg er overbevidst om at det farven der gør det. Gul(d) feber smitter. Mer’ knald på farveladen – vi danskere gør det ikke nok. Og jeg lover dig, det giver spreder glæde og godt humør.

IMG_0091 IMG_0090 IMG_0089 IMG_0090   IMG_0088

Bukser fra Kenzo, guldbluse fundet på genner for en 10’er, jakke fra Soulland, hæle fra Acne.

IMG_0093

Om jeg ikke så ikke også læser i et guligt magasin: Det nyeste nummer er Eurowoman. Jeg kan varmt anbefale at læse artiklen om Helle Thorning-Schmidt. 

IMG_0086

Gult tiltrækker også mænd. Her med mine to kollegaer Asger Juel Larsens cool sweatshirts: Happiness is a warm pussy. And happiness is yellow!

I morgen smutter jeg en tur til Tel Aviv, ned til en gul varm sol, og gule frådern israelske omletter – yum! Jeg har en idé om at jeg en dag bliver nødt til at åbne et morgenmadssted som sælger Israelsk morgenmad, det er noget af det bedste af starten dagen på. Omelet med diverse hvide oste; lapane, som er lidt syrlig med zatar, et grønt krydderi, hytteost, finthakket arabisk lignende salat, tunsalat og friskpresset gul appelsinjuice. Semi nok det jeg glæder mig allermest til ved turen.

Vi ses venner. Shalom Og stay tuned. Udover lækre bikinibilleder hvor jeg dør på en strand, og spammer løs med livet-er-en-leg-lækkerhedsbilleder af israelske strandløver,  så følg lige med de næste ti dage, for jeg vil opdatere jer på guides til Tel Avivs markeder, natteliv, restauranter og pop-up arrangementer, så du er klædt på, hvis du nu skulle få lyst til at tage et smut derned henover over sommeren.

Rigtig god påske og weekend! Og add mig på den gule snapchat, rebeccavera, hvis du virkelig vil snage med fra min tur 🙂

2 kommentarer
  1. Hej Rebecca,
    tak for en rigtig god og inspirerende blog!
    Hvor har du købt dit Evren Tekinoktay-billede henne?

    1. Hej Julie. Tak skal du have 🙂 Plakaten er købt dengang hun havde butik i Silkegade. Jeg ved ikke om de stadigvæk sælges nogen steder?!

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>