Fødselsdag og Trailerpark

Min mobil virker igen!! Wuhuuu. Jeg er et helt menneske. Og selvom skærmen var fuldkommen drivvåd (også efter tre døgn i rispose som tydeligvis ikke hjalp) så fik jeg reddet den, og vigtigst af alt: Alle mine kontakter og billeder er der stadig!!

Så selvom I har fået et smugkig fra min fødselsdag, så bliver I altså lige bombarderet igen på ny. Og også et par stykker fra lørdagens Trailerpark.

Nu glæder jeg mig bare til modeugen går løs i morgen! Hvor jeg for første gang ikke skal arbejde, som jeg har gjort de sidste fem sæsoner, da jeg arbejde for Copenhagen Fashion Week. Det bliver fedt, men det er godt nok også mærkeligt.

Om morgen kom min familie over til og fejrede mig med morgenmad, præcis som da jeg var barn. SÅ dejligt!

Helt latterligt hvor gladeligt overrasket jeg blev, da jeg fandt ud af, at solen skinnede dagen lang, hvor de ellers havde lovet regn. Wuhuu!

Et begejstret fjæs! Jeg fik fandme blomster! Aldrig sket før! Og aldrig er jeg blevet så glad for blomster før!

Som en del af mit overdådige tapasbord, bevægede jeg mig ud i at freestyle en såkaldt fritatta (omelet med grøntsager og kartoffel). Meget let, og passede perfekt som med ost, pølse og pesto!

  

Ellers så stod menuen på hjemmelavede pizzaer (vegetar versioner brugt som brød) ost, pølse, frugt og en ærte hummus.

Og alkoholen blev der heller ikke sparet på. Masser af økologiske Royal øl, og white russians til dessert med god Absolut vodka. 

    

Som I kan se så havde jeg en fest! Og jeg havde det alt for optur over, at det var varmt nok til at flashe mit H&M sæt for første gang.    
   

Og lidt billeder af mine dejlige venner.  

Og sejeste Jose som legede barbord med drink på én af verdens bedste numser.  

  

Og aften sluttede af med fællesbillede, som jeg altid har ønsket mig, men aldrig rigtig har kunne overskuet at arrangere. Men jeg er SÅ glad for resultatet. Måske skal det op og hænge i stuen…

Desværre så var jeg uden telefon om lørdagen til Trailerpark, så de overstående to billeder er de eneste jeg har kunne fået mig hamstret til. Blusen fra Ganni (fødsesdagsgave). 

   

På vej ned for at spise efter eventen stødte vi ind i Mr. Kenny Aleksandr. Sættet er fra Weekday (på udsalg lige nu til 250 kr!) solbriller fra Monki, sko fra Acne. 

  

Og aften sluttede med min fødselsdagsgave på Fiskebaren med en kæmpe portion muslinger, et gas rosé og godt selskab. 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>