Her er oplevelsesgaven, som jeg giver alle i julegave

Åh, nu må I da også snart være træt af at høre på mig om brugte gaver vs. nye gaver, bæredygtighed vs. overforbrug, så jeg lover jer for, at jeg stopper for denne jul.

 

Nu skal det nemlig handle om min yndlingsgave-genre at give: Nemlig OPLEVELSESGAVER!

 

For det er jo blevet meeega populært det der med at give en champagnebrunch, et faldskærmsudspring, en caféburger eller en musicalbillet. Og jeg synes jo egentligt også, at der er noget ret fint i, at en gave giver nogle gode minder i stedet for bare at optage en ekstra plads på skoreolen, på bankkontoen eller i garderoben.

 

Oplevelsesgaver er de bedste, hvis der ægte er tænkt over det. Forstå mig ret: Jeg tror vi alle sammen har prøvet ikke at vide hvad hylan vi skal give i gave, om det så er julegave eller bare noget fødselsdagshalløj, så har jeg da i hvert fald et par gange i sidste øjeblik skrevet et kort (semi hamstret et gratis ét fra en café), og inviteret på brunch for to – den klassiske “jeg-har-glemt-og-ved-ikke-rigtig-hvad-satan-jeg-skal-give-dig-i-gave-gave”.

 

Meeeen når det er sagt, så er det også de fedeste gaver at få, for det sværeste ved juletid, føler jeg nærmest er at finde på, hvad hylan jeg ønsker mig, hvis ikke det er sådan nogle helt overdrevet dyre ting som et fjernsyn, en opvasker eller at få revet min væg ned… Gaver til 200-300 kr, har jeg tendens til blot at købe selv, når jeg mangler dem, og der er bare ikke så meget værdi i at modtage en dagligvare-ting i gave (føler jeg hvert fald ikke), så hellere noget, som du husker, at du har fået fra bestemte afsendere og hver gang det bliver brugt – eller den ene gang – så kan “kærlighedheden” bag gaven mærkes. Netop af den grund, så giver jeg i år kun brugte gaver – og du burde gøre det samme – så læs mine 10 råd, hvis du er i tvivl, så lover jeg dig for at du kommer på andre tanker 🙂

 

Men når det så er sagt, så findes der jo en endnu federe måde at give oplevelsesgaver på! Nemlig den slags, hvor selve oplevelsen tjener et godt formål i sig selv, mens den er enormt hyggelig og mindeværdig. For hvem vil ikke blive glad for en stand til Veras Market stand i julegave?

 

Udover at være den perfekte gave til personen, der har liiidt for meget tøj hjemme i skabet, og som med fordel kunne sælge lidt ud og få plus på kontoen i stedet, er det også en gave, der sikrer modtageren den hyggeligste søndag i det bedste selskab, omgivet af lækker stemning, lækker street food og endnu lækrere loppefund. Armen, hvilken sælgersætning…

 

I søndags på Veras Market tog jeg en snak nogle af de søde standholdere. Og der var bred enighed om, at en stand til Veras Market vil være en af de julegaver, der med sikkerhed ikke skal byttes! Så hop med på den grønne bølge og giv en oplevelse, der giver god karma og penge på kontoen på én og samme søndag <3 Du kan købe en stand til et hvilket som helst Veras Market lige her.

 

// Rebecca Vera

 

Laura og Sofie, 24

 

 

“Vi ville blive mega glade for at få en stand til Veras Market i julegave! Det er en rigtig god oplevelse at være her, og man får en virkelig hyggelig dag i godt selskab. Og så er det jo altid lækkert at kunne rydde lidt ud i garderoben og tjene nogle penge. Der er også altid så mange andre søde standholdere, som man kan bytte lidt tøj med, hvis de har noget, man lige forelsker sig i.”

 

Sanne, 29

 

 

“Med en stand i julegave, bliver man lidt tvunget til at finde alle de lækre ting frem fra gemmerne, som man aldrig bruger. Og vi har jo allesammen en masse liggende, som med fordel kunne få nyt liv i en ny garderobe. Så jeg ville helt klart synes, at det ville være fedt med sådan en julegave. Genbrug er jo vejen frem, og man kan jo også selv finde en skat eller to, når man alligevel er herude :)”

Julie, 16

 

 

“Jeg vil gerne selv ønske mig en stand til Veras Market i julegave. For jeg elsker at kunne tjene nogle penge og komme af med alt mit gamle tøj. Sådan tror jeg, at der er mange, der har det. Måske ved de det bare ikke, før de har prøvet det?”

 

Joan, 30

 

 

“På Veras Market har man jo mulighed for at tjene ind til alle de julegaver, man selv skal købe! Så på den måde er det jo den perfekte cirkulære gave at få. Og så elsker jeg bare selv loppe og genbrug i det hele taget. Man bliver jo så glad, når andre bliver glade. Og det gør de, når de finder noget flot i ens stand, som de kan tage med hjem uden at blive helt broke. Den følelse er jeg ret vild med :)”

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>