Sarte nuancer & mønstrede pasteller: Shop outfits til en hvid jul

 

Veras damer er vilde med mønstrer i alverdens former og nuancer – vi kan lide de opmærksomhedskrævende, de mærkelige, de diskrete og de tidløse. Og hey, hvor heldigt er det så ikke lige, at de går totalt i hak med tidens trends og vores pastelfarvede lillesøster Viola. Hvis ikke du har tjekket hende ud, så burde du virkelig – hun er ikke bare en godte, men du kan også shoppe alt hendes tøj direkte på insta. Shop Violas stil her.

 

Hvilken mønstersammensætning er din favorit?

 

Diskrete blomsterprint

 

Vintage pyjamasskjorte, 300 DKK // Vintage A-line skirt, 400 DKK

 

Med vind i skørtet rocker Kirstine dette fløjlsbløde outfit, der er rig på detaljer. Pasteller i tone-i-tone og matchende blomstermønstrer er vejen frem, hvis du ønsker et feminint look, som bare spiller!

 

Tern i tern

 

Blazer i tweed, 400 DKK // Pencilskirt i tykt materiale, 400 DKK // Blomstret skjorte, 300 DKK

 

Tern-i-tern er lige i tidens ånd! Mix gerne tern, som Viktoria her, i forskellige nuancer, kontraster og størrelser for et grafisk og legende look, der ikke går ned på blikfang! Business but fun!

 

Mix and match

 

Wrap bluse i bomuld, 240 DKK // Ternet pencil skirt, 280 DKK 

 

Lige så vel som det er cool at style forskellige tern i et og samme look, er det også ret så optur at mikse forskellige mønstrer – fx de tidsløse af slagsen som tern og prikker. Lad én og sammen farve gå igen for et sammenhængende look (som nuancen hvid Rebecca her har valgt). Sejt ikke?

 

 

Find alle styles online og i butikken <3

 

Kærligst,

Veras damer

 

 

Nyeste varer i shoppen – Se alle

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>