Derfor elsker Odense at shoppe loppe: 6 flotte damers deler ud af deres bedste fund fra Veras Market i Storms Pakhus

Odense i er simpelthen for nice – af hjertet tak til alle, der var forbi os da vi loppede i Påskeferien, og tak til alle jer søde standholdere – vi kunne ikke gøre det uden jer. Tjek galleriet ud, og se om du kan spotte dig selv.

 

Sidste søndag tog vi en snak med seks seje damer, som alle sammen fik fingrene i nogle fede loppefund – og udfrittede dem om deres køb, samt hvorfor de nu var så vilde med at shoppe brugt. Hint: I er altså ret obs på miljøet derovre – det er virkelig god stil damer! <3

 

Læs med og bliv inspireret til næste gang vi lopper, 12. maj når Odenses bedste loppefest er tilbage og forvandler Storms Pakhus til et sandt genbrugsmekka. Du kan stadig nå at klikke en stand hjem på vores website, og tjene verdens nemmeste moneter på dit overskydende kluns.

 

Også får andre endda glæde af det, du ikke selv bruger – optur, ikk’? Tilmeld dig i øvrigt nyhedsbrevet, hvis du vil have direkte besked i indbakken, når vi sætter nye stande i salg.  

 

Kærligst,

Veras damer

 

Ida & Line: “80% af vores garderobe skal være brugt”

Ida, 26 år, E-learnings konsulent og Line, 28 år, phd-studerende

 

Hvad har I købt?

Ida:Jeg har købt en del ting i dag. Jeg har bl.a. købt to par sko for 50 kroner, en jakke til 200 kroner, to kjoler til 80 kroner, og et par Adidas gamacher til kun 50 kroner “

Line: Jeg har købt et bælte til 80 kroner, en striktrøje for kun 20 kroner, en kjole for 90 kroner, og et halstørklæde til 35 kroner.”

 

Hvorfor shopper du brugt?

Ida: “Jeg har sat et mål for mig selv, om at 80% af min garderobe skal være brugt tøj. Jeg har også et mål om, at jeg kun må købe et stykke tøj om måneden, der ikke er genbrug. Jeg kan godt lide at provokere med anderledes tøj, og gøre noget grimt tøj fedt, det er fedt når man kan være kreativ med at mixe sit tøj.”

Line: Jeg shopper brugt fordi det er noget tøj som ikke kan findes i butikkerne. Det er et anderledes udvalg, og så kan jeg godt lide at gøre en god handel.”

 

Nanna: “Jeg shopper brugt fordi det er godt for miljøet”

Nanna, 19 år, gymnasieelev og går i 3.g

 

Hvad har du fundet? “Jeg har købt nogle New Balance sneakers til kun 300 kroner, og de er stort set aldrig brugt. Man kan vel altid bruge et par hvide sneaks, ikk? Jeg har også købt en Adidas top til 80 kroner og en flot lyserød glimmer top fra Mads Nørgaard til kun 20 kroner.”

 

 

Hvorfor shopper du brugt? “Jeg shopper brugt fordi det er bæredygtigt –  jeg går meget op i, at man ikke skal belaste miljøet for meget. Jeg synes også at man finder mere unikt tøj, når man shopper brugt – og så er det et plus, at det er billigere.”

 

Julie Sabine: “Jeg finder noget som ingen andre har”

Julie Sabine, 20 år, PR-ansvarlig

 

Hvad har du fundet? “Jeg har købt et par Hilfiger boyfriend jeans som kun kostede 170 kroner. Jeg har også købt to par cateye solbriller for 50 kroner for begge par.” 

 

Hvorfor shopper du brugt? “Jeg shopper brugt, fordi jeg synes det er fedest, og så kan man finde noget som andre ikke har. Det er jo også bedre for miljøet.”

 

Emma: “Brugt er også billigt – jeg fandt et par lyserøde hørbukser til  kun30,-“

Emma, 17 år, gymnasieelev og går i 2.g

 

Hvad har du fundet? “Jeg har fundet et par lyserøde hørbukser til kun 30 kroner”.

Hvorfor shopper du brugt? “Jeg shopper brugt fordi det er billigere, og så er det godt at købe genbrug for at støtte miljøet.“

 

Laura: “Det er fedt at se gammelt får nyt liv”

Laura Hintze, 20 år, butiksmanager i Veras Odense 

 

Hvad har du købt? “Jeg har købt en Moncler vest og et tørklæde til en samlet pris på 700 kroner, og så har jeg købt en blazer til 100 kroner (alle items har Laura på på billedet, red.)”

 

Hvorfor shopper du brugt? “Jeg shopper brugt, fordi man kan få meget mere for pengene, og så er det fedt, at gammelt tøj får nyt liv.”

 

Vi sees igen 12. maj fra 11-16 – husk at købe din stand, før det er for sent. De sidste tre markeder har været heelt udsolgt <3
Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>