I år skal julegaven være brugt og selvfølgelig fra Veras

Det er 1. december og det er aaaalt for vildt, så hurtigt tiden går. Jeg holdt julefrokost for Veras damer i går, og kunne semi kradse øjne ud af mig selv, så kodyle tømmermænd jeg har pt. Fy for en omgang! Men hold nu kæft, hvor var det sjovt! MC Einer gav den op på At Dolores med”Jul Det Cool”, som var den helt perfekte afslutning på aften!

 

Som I måske så på insta og facebook for et par uger siden, så havde jeg mine grønne venner fra Alternativet en tur forbi Veras til en snak om julesæsonens overforbrug, hvor jeg også fik nævnt, at vi i Veras netop prøver at opfordre folk til at købe brugte gaver.

 

For ærligt, så er en brugt gave mindst ligeså optur som en ny, gaver handler jo så meget mere end penge.

 

Hvert fald, så er jeg jo heldig at arbejde et sted, hvor jeg har skabt nogle rammer, der gør det muligt at shoppe amok uden at det går ud over miljøet. Og det er jeg særligt stolt af på denne tid af året, hvor de fleste jo er “tvunget” til at købe en hel masse, fordi der skal udveksles julegaver, adventsgaver, kalendergaver og hele baduljen. Og så er det sgu lækkert, som en af de få på markedet, at kunne tilbyde et bæredygtigt alternativ til overforbrugsfesten, helt uden at gå på kompromis med stil, kvalitet og pris. For den perfekte julegave behøver jo slet ikke at være ny!

 

I Veras har vi, ligesom resten af året, et kæmpe udvalg af genbrugsvarer, der dels kan købes for almindelige kroner og ører og for point, som du tjener ved at indlevere dit eget aflagte tøj. Og hvis ikke du tør at kaste dig ud i at finde et genbrugsfund til dem, du skal købe gaver til, kan du nemt og hurtigt give dem et gavekort, så de selv kan gøre sig et kup eller komme af med noget af alt det, der hober sig op hjemme i garderoben. Jeg synes, at det er så optur, at en julegave kan give så meget mening og samtidigt være til så stor glæde for modtageren. Amen altså!

 

Og i år, så skal din gave være brugt – det er det nye, jeg siger det bare!

 

Helt Veras promo, så synes jeg, at du i år skal give én af følgende gaver til alle dem du holder af <3

 

1. Gavekort på et beløb, der frit kan benyttes til en stand, et medlemskab, et bestemt stykke tøj eller lignende (du vælger mellem værdibeviser på 100, 200, 300 og 500 DKK).

 

2. Gavekort til en stand til Veras Market (du vælger mellem en stand med eller uden tøjstativ til en værdi af henholdvis 400 og 570 DKK – et stativ kan til enhver tid tilkøbes senere).

 

3. Gavekort til et medlemskab til Veras (du vælger mellem perioder på 1, 3, 6 eller 12 måneder, og kan desuden vælge, om det skal være et Basic- eller Premium-medlemskab).

 

Hop ind forbi hjemmesiden, hvor du kan få julegavekøbene overstået med det vuns! Nemt, ikk?

 

…Og hvis du alligevel ender med at løbe risikoen og købe et stykke brugt tøj, som du føler, at modtageren vil blive glad for, så er der faktisk slet ikke nogen risiko. Hvis bare du kigger forbi Veras i løbet af december måned, kan du nemlig få pakket dine brugte gaver ind – ligegyldigt hvor de er købt – og vi sætter også et universelt byttemærke på, så gaven altid vil kunne byttes hos os. Og ja, jeg sagde ALTID! For byttemærket udløber nemlig aldrig!

 

Så tak fordi du overvejer det (for det gør du, ikk?) og RIGTIG glædelig 1. december <3

 

// Rebecca Vera

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>