I dag overtager jeg Chateau Motels snap

Hvis ikke I allerede kender til det nye opturs sted af en natklub, så sig pænt hej og velkommen til Chateau Motel.

 

Jeg var der både torsdag og fredag under modeugen, og på trods af, at jeg ikke fik set andet end det opturs rum som lignede en mini-bodega med det vildeste techno, og den øverste etage med det mest opturs lyserøde karaoke-rum, hvor jeg semi boede største delen af tiden på klubben.

 

I dag laver jeg take over på deres snapchat – og følger I ikke allerede med (selvfølgelig også på min egen @rebeccavera), så er det på tide at tune ind på deres! Efter sigenede, så er de i gang med at lave Danmarks største snapchat konto, og den skulle generelt skulle byde på lidt af hvert af optursmennesker som tager over – hver dag!

 

Vi ses på snappen!

 

// Rebecca Vera

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>