I ugen skal jeg ikke gå glip af…

Armen en uge jeg går i møde! Selvom jeg prøver ikke at booke mig op i hverdagene (i håb om alle de lækre Tinder match, spontant skriver om vi ikke skal drikke en glas… eller noget), så blivet det uden tvivl en uge, hvor jeg ikke kan sidde stille. En uge med forårs-festival-lignende fart over feltet, og som jeg slet ikke vil gå glip af…. Og vi starter sgu i aften!

 

Tirsdag: No3 Label koncert i Absalon

 

Der er ikke noget bedre en hverdags koncert. Mine hverdagsaftener er på det seneste blevet brugt på sofaen med alt for meget bland-selv-slik (rekorden er 70 kr. venner!!), men når et af de bedre mindre pladeselskaber No3 Label arrangerer koncert et stenkast fra min lejlighed med deres nyeste artister på scenen – Molina, Noréll, Ea Kaya og Mads Langelund, sååååå skal jeg fandme afsted! Og op ad den sofa! Jeg glæder mig i sær til at høre Molina (har hørt hun hedder Rebecca til fornavn… Woop). Vi ses! Læs mere på Facebook-eventen.

 

Hvor: Absalon, Sønder Boulevard 73 1720 Kbh V

Hvornår: Tirsdag d. 28. februar kl. 20:00-23:00

Indgang: 50 kr.

Derfor: Absurd dygtige artister til en flad 50’er – og hvad skal du ellers bruge sidste hverdag i februar til?

Fredag: Gratis øl og bæredygtig mode – OG pep-talk fra mig!

 

Sustain Daily, som et mindre bloggernetværk som alle tager udgangspunkt i bæredygtighed, holder 1 års fødselsdag med gratis øl, og med en række spændende talks om bl.a bæredygtig mode – og jeg har været så heldig også at underholde lidt om Veras. De byder desudenøko-øl fra ét af mine yndlings ølbarer OG en overraskelse – og hvilken bedre måde at sætte gang i fredagsbranderten på? Læs mere på Facebook-eventen

 

Hvor: Kølsters Tolv Haner, Rantzausgade 56 2200 Kbh N

Hvornår:Fredag d. 3. marts kl 16:30-18:30

Indgang: Gratis

Derfor: Fordi så har du en god undskyldning for at gå tidligt fra arbejde, høre om bæredygtig kombineret med alkohol… Hvilken bedre kombi?

Fredag: Hjernedød fransk techno house

 

Okay, måske I ikke så meget inde i techno verden… Men så det godt, at jeg heller ikke er. Jeg er generelt en hat til det med navne og titler, og derfor også verdens dårligste Bezzerwizzer makker. Men én ting jeg er god til, det er når jeg kan mærke et beat som rykker. Og det er med armene i vejret, klappende i takt, højlydt råbende og hujende, så alle omkring mig bliver i ligeså god stemning, som når takterne bevæger sig gennem min krop. God techno er noget er det allerbedste, og jeg har lige fundet ud af, at Jeremy Underground kommer på Chateau på fredag. Syg booking. Og kendte du ham heller ikke? Så tag lige og lyt med her fra Boiler Room settet i Paris – især ved 14.00 og ved 46.20, så går det helt amok! Læs mere på Facebook-eventen.

 

Hvor: Chateau Motel, Knabrostræde 3, 1210 Kbh K

Hvornår: Fredag d. 3. marts kl 23:00-05:00

Indgang: Gratis indtil kl 00:00

Derfor: Fordi du har en gratis mulighed for at lytte til lækker techno, og alle lige har fået løn. Så mon ikke folk er gavmilde i baren?

Lørdag: Min ven Monty holder marked 

 

Monty’s Studio har arrangeret et event, hvor der flytter en masse mega seje kunstnere ind i atelieret – en kæmpe stor markedsplads. Læs mere på Facebook-eventet.

 

Hvor: Montys Atelier, Bispevej 29, 2400 Kbh NV

Hvornår: Lørdag d. 4. marts kl 10:00-17:00

Indgang: Gratis

Derfor:  Fordi hvem elsker ikke at se på nye kreative talenter og blive inspireret!

Lørdag: Cheasy Bootcamp København

 

Opturs Healthy Skinny Bitch afholder i forbindelse med en 30 dages online Cheasy bootcamp et event i Papirhallen, hvor man kan komme til en sjov og udfordrende træningssession. Emilie Lilja smider sprøde toner over DJ-pulten og der vil også være smagsprøver, snacks og let morgenmad til en start.

 

Læs mere på Facebook-eventet hér.

Hvor: Papirhallen, Trangravsvej 5 1436 Kbh

Hvornår: Lørdag d. 4. marts kl 10:00-14:00

Indgang: Ledige billetter hér. Plads til 250 mennesker.

Derfor: Fordi jeg skal igang med at træne igen, og det er derfor den perfekte måde at få kickstartet gode vaner på!

Lørdag: Få din indre kick-flipper på til Copenhagen Street Festival 2017

 

Okaaaay! Lørdag er altid så røvsyge, hvis ikke jeg har et praktisk liste af gøremål og aftaler som jeg gerne vil hygge med mig med. Men shopping indre by nægter jeg (der er så mange turister) og jeg savner tit, at der er noget jeg kan lave, som ikke altid handler om kapløb i at drikke latte og instagramme lækker mad. Så da jeg hørte, at vi har en street festival, med wokshops i breakdance, hiphop og underholdning med alt fra kørestoles basket til nailart og perle workshops, så var der ingen tvivl i min krop om hvad jeg skal bruge lørdagen på! Læs mere på Facebook-eventen.

 

Hvor: Enghavevej 80, 2450 Kbh SV

Hvornår: Lørdag d. 4. marts kl 12:00-21:00

Indgang: Gratis

Derfor: Fordi jeg SYGT gerne vil være med til at breakdance, og der er workshop – og nu skal jeg eddermamme lære det! (Og der kommer sikkert absurd mange lækre typer).

Amy Poehler Dancing GIF by Saturday Night Live - Find & Share on GIPHY

 

Lørdag: IG60 – The Return

 

Jeg er ikke helt så god til at tage ud to dage i træk, som jeg plejer, men hvorfor er det altid sådan at nogle weekender er der et hav af fester, som jeg vil til, og andre skal jeg semi lede efter et. Hvis ikke I har været på IG60, så er det bestemt en lokation værd. En gammel motorcykel klub, hvor jeg faktisk var sidste fredag til VICE magasin launch. Helt igennem nice sted med chill i sofaer, køkkenfest, bar og indendørs rygeområde. Og så kommer der dakke-dak musik, what’s not to like? Læs mere på facebook-eventen.

 

Hvor: Ingerslevgade 60, 1705 København V

Hvornår: 23-07

Indgang: 100 kr

Derfor: En lokation som aldrig holder dårlige fester (og du måske er så heldig at få fingrene i en sej motorcykel trøje – kom til at købe én af en ældre mand sidst jeg var der… Som han vel og mærket havde på… Stive mennesker).

Søndag: Selvfølgelig ses vi på Veras Market på Papirøen

 

En fast søndagsritual siden jeg var helt lille, er det søndag, så kalder det på loppe og godte den. Jeg er seriøst overvældet over hvor mange besøgende der har været de sidste to gange, og hvor sygt det er, at vi på blot på tre uger fik udsolgt til alle fem af vores indendørs markeder. Vi åbner snart op for sæsonen på Bispeengbuen d. 23 april, hvor vi frem til november markeder hver anden uge! WOOP! Læs mere på Facebook-eventen. VI SES!

 

Hvor: Trangravsvej 14, 1436 Kbh K

Hvornår: Søndag d.5 marts, 11-16

Indgang: Gratis

Derfor: Fordi det er den bedste følelse er at få noget ud af sin søndag, og få guld med hjem uden ofte at bruge penge.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>