Intrinsic sneaker look

Sponsoreret indlæg

 

Nu har jeg jo skrevet en del indlæg for ECCO siden de startede med at fokusere på at lave mere modebevidste og sporty sneakers – ja, jeg er jo efterhånden gået hen og blevet en slags ambassadør, men ikke uden grund, for de gør det også godt! Deres nye image klæder dem, og jeg er vild med det.

 

Denne gang er ingen undtagelse, og deres nyeste model Intrinsic, er til dato den flotteste, jeg har set fra ECCO. Kollektionen er lavet til den aktive byboer, der altid er på farten (Læs: MIG), og “Giver glade fødder – hele dagen”. ECCO Intrinsic kollektionen kombinerer optimal komfort, samtidig med at de skoene også er super flotte og følger modens tendenser! WIN!

 

ECCO Intrinsic sneakers vejer ingenting, og så er de både behagelige at have på indendørs og på arbejdspladsen, og så er de gode til at gå byen tynd i.

 

Selvom det for alvor kan mærkes, at det er blevet efterår nu, så er sneakers stadig mit foretrukne fodtøj. De tåler at blive våde, tørrer på et splitsekund, og når de bliver beskidte, får de en tur i vaskemaskinen. Selvom vi går køligere tider i møde, så er en sneaker også super sej med en tyk uldsok og en stumpebuks, eller et par kraftige (gerne mønstrede) uldstrømpebukser.

 

 Alle sneakers i kollektionen er lavet i samme mønster, og fås i tre forskellige farver (hvid, sort, mix) og i en høj og lav model. Jeg er helt klart mest vild med den i de kombinerede farver – som passer til alt! Og jeg har som altid også et par forslag til hvordan du kan bruge dem:

 

 

En farverig hverdagsversion i gul ruskindsskjole, Asos // Sweater, H&M // Solbriller, Monki // Sneakers, ECCO

Og en lidt mere festlig version, så holder sneakersne også max!

Hverdagslooket i Jeans, Monki // Rulamsjakke, Hofmann Copenhagen // Sneakers, ECCO


Og så sneakers også geniale til at være mega aktiv i -hvis man nu fik lyst til at kravle lidt i træer. Eller noget. Det afslappedde festloook i jakke, vintage // Læderbukser, H&M // Sneakers, ECCO


Sneakersne er også gode til et afslappet hverdaglook og en søndagsgåtur i bukser, Vintage // Jakke, Stine Goya // Bælte, Gina Tricot // Sneakers, ECCO.

 

// Rebecca Vera

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>