Sådan bytter jeg gaver uden byttemærke

Okay, I siger bare til, hvis I dør over at høre mig prædike om brugte gaver til jul (jeg er semi træt af at høre mig selv sige et splitsekund mere om min geniale opfindelse… Men den er jo ret så genial, ik?).

 

Men faktisk, så har jeg stået i en situation flere gange her i løbet af året, hvor jeg skulle give gaver, men ikke følte, at jeg kunne “tillade” mig at give brugte gaver fra Veras – fordi, ja… Måske synes de, at det var fesent og mindre værd, at få en gave, som ikke kunne byttes?

 

Jeg tillod mig selv at gøre det både til et babyshower, som jeg var til for et halvt år siden, og senest da min veninde Fanny blev kommunalpolitiker. Og selvom det var med ondt i maven for deres reaktion af, at der ikke var et tag på tøjet, så var deres glæde helt genial – og bekræftede mig ærligt bare i, at jeg snildt kan have god mavefornemmelse med at give brugte gaver.

 

Det kan vi alle! For en gave er en gave, og hvis modtageren ikke tillægger den brugte gave ligeså meget værdi, som var den “ny” fra en butik, så må det satme være deres problem – og vel også sige mere om dem end det i og for sig gør om mig.

 

Så er det sat på plads 🙂

 

For ærligt, så ved jeg jo godt, hvor irriterende det er, når min mor har købt et par bukser til mig på udsalg, som ikke kan byttes, selvom jeg måske ikke kan passe dem eller bare ikke føler dem. Eller når min familie fra Jylland har købt noget til mig i den lokale tøjforretning, som selvfølgelig kun kan byttes i Aalborg og omegn. SÅ pres!

 

For at komme alt dette til undsætning, så er vi i Veras kommet op med verdens smarteste gavekoncept (hvis jeg selv skal sige det), nemlig et universelt “brugt-byttemærke” der gør det muligt at bytte alt inden for tøj, sko og accessories, uanset hvor det er købt, hvad det har kostet og om det er brugt eller ej. SÅ optur jo!

 

Så find din gave i dit klædeskab, på loppe eller i en anden genner, mens du med mine 10 råd at købe en brugt gave kan glæde en anden, mens vi ikke forbruger på ressourcer med andre <3

 

Så simpelt er det:

 

1. Find en brugt gave (i dit klædeskab, i en genbrugsforretning eller på loppemarked)

2. Kig forbi Veras, Nørre Voldgade 18 og få et brugt-byttemærke på, så gaven igen kan byttes i Veras, og pakket den ind i genbrugsmaterialer.

3. Giv gaven med ro i maven og god karma i bagagen!

 

NEMT!!!

 

Så venner, husk nu, hvor vigtigt det er, at vi ikke overforbruger bare fordi kalenderen siger december og vi gerne vil glæde dem, vi holder af. Det kan sagtens gøres uden at ruinere vores miljø og privatøkonomi.

 

// Rebecca Vera

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>